- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Szia!
Javaslom az alábbi topikok egyikében feltenni a kérdésed:
HP notebook topic
Azonnali notebookos kérdések órájaLegközelebb mielőtt új topikot nyitsz, használd a keresőt. Ezt a témát zárom.
-
Tyrion76
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Adott egy HP ProBook (azt nem tudom pontosan mi a száma mert nincs rajta és nem én vettem) Ezt találtam a rendszeradatoknál: AMD A10-5750M APU with Radeon HD Graphics 2,5 GHz, Memória 4 GB, 64 bites win 8.1. Videokartya: AMD Radeon HD 8650G.
Ilyen csatlakozók vannak rajta: (a másik oldalon csak USB van meg hangszóró és mikrofon csati)
http://s11.postimg.org/3qfkczqhv/DSC_0012.jpgAzt szeretném tudni hogy lehet e hozzá csatlakoztatni monitort, mert a szemem már kezd kiguvvadni a laptop kis képernyőjén és szeretnék egy 21-22 colos monitort a laptophoz venni. Megoldható ez? Ha igen milyen monitort javasoltok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest