Új hozzászólás Aktív témák

• Zhiren

csendes tag

Szasztok!

Két notebook-ra szeretnék beárazást kérni:

1. HP G62-450SL
    A laptop megegyezik a HP oldalon levő specifikációval, annyi eltéréssel hogy alapból 500 GB-os HDD van benne:
    http://bizsupport1.austin.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c02634780&lang=en&cc=us&taskId=101&prodSeriesId=4346237&prodTypeId=321957

2 éve vásároltam, semmi baja nincsen, külső sérülések sincsenek rajta. Az aksija kb. 1 - 1,5 órát bír.

2. Kb. 4 éve vásárolt Dell Vostro 1510.
    Sok hibája van, csak alkatrésznek lenne jó. A töltője tönkrement, helyette egy 65 Watt-os Dell töltője van, amivel csak akkor töltődik ha ki van kapcsolva (különben szinten tartja az aksi töltöttségét). Az alaplapja valószínűleg tönkrement (egyik nap már nem jelent meg semmi a képernyőn, csak sípolt). Elvittem szervízbe, kb. 3 hónapig szórakoztak vele, az lett a vége hogy visszaadták kb. az eredeti állapotában és panaszkönyvbe írtam. A képernyőben is volt valami gond, azt nem tudom végül kicserélték-e, de elvileg ott valami pár ezer forintos alkatrész szakadt el. Az aksija 2 éve kb. másfél órát bírt, azóta be sem volt kapcsolva. A 2 GB DDR2-es RAM még benne van, a HDD-t kiszedtem.
    Tudom, valószínűleg nagyon keveset ér, de hátha valakinek alkatrészként olcsón kellene.

Előre is köszönöm szépen a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés