Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
LittleBiG007
üzenetére
Sajnos vacakolni kezdett mégis...
Memória kártya nélkül (belső tárhelyen) a könyvek olvasási információi gyakran elvesznek. És nem mindig egyszerű újra megtalálni.
Kérdés: hogy lehetne a szerverek leállása után, akár b&n acc nélkül, tisztán újra húzni (egy gyári romot, majd a root jogosultságokat megszerzéséhez vezető utat bejárni)?
-
vegyszer
addikt
válasz
LittleBiG007
üzenetére
Volt régen olyan nekem is, hogy két nap alatt lemerült álltában táskában hordás során. Akkor azt hittem hogy kuka az akku.
Majd elkeztdem minden olvasás után kikapcsolni. És nem merül. Ugyanis a Cool Reader segedelmével olvasok, mert csak. De sokszor az utolsó könyv nem az volt, amit olvastam (Asimov robotika birodalom alapítvány gondolatköre, hanem A halhatatlanság halála.) Azaz lockscreen mellett tudott a készülék könyvet váltani (ergo sz@rt se ér a feloldó minta).Vélhetőleg a könyvszerű tok túl puha már mára, és bele lóg az infrar mátrixba. Ezért is gondoltam anno, hogy de jó lenne, ha egy Kindle PW esetleg elváltaná a nookot. De a múltkori akcióst német/angol heppet nem tudtam meglovagolni. (asszem 89€ volt a Kindle PW, de csak német/osztrák/angol címre). Sajnos nem volt megbízható ismerős kint...
Egy kérdés. Nem lehetne azt megoldani, hogy pl a POWER és egy másik gomb egyidejűleg nyomva tartása legyen az unlock? A tapis feloldást meg letiltani? Olyan jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest