Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
XbandX
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hehe grat!
Kellett a para akko???
-
(Kolombusz)
veterán
Fú, gyerekek, nagyon boldog vagyok most.
Sikerült összehoznom egy randit azzal a lánnyal, akit évek óta kinéztem magamnak.
Sajna eddig sosem volt meg a megfelelő pillanat (az is tény, hogy beszari voltam, de az ő esetében különösen, valahogy megbabonázott, vagy nem tudom), de most összejött.
Nem áltatom magam azzal, hogy lesz is köztünk valami, de kezdetnek nem rossz. Azt hittem, hogy le fog koptatni, de nem.
-
Csak a filmekben a menő annak lenni,ott mindig a csajok kisírják magukat a bu*i vállán.Valóságban ezért más a helyzet.
Ma már a természetellenes dolgok a divatosak
Míg régen az embernek volt 7-8 testvére és csak az erősebb maradt fenn(egészséges)a gyengék meghaltak,addig manapság az embernek csak 1-4 testvére van és az egészségtelen embert megpróbálják megmenteni,ezért van,hogy egyre több a beteg ember manapság -
Bibby
addikt
3/4-es nadrág - szeretem, szűk póló - testalkat kérdése, papucs - nyáron miben járjon az ember, bakancsban? Ha megteheti hogy nem kell elegáns helyre mennie, ugyan hadd vegyen fel papucsot. A zselézett haj pedig divat, nem pár hónapos hóbort ha jól tudom.
Valahogy nem látom a problémát. Ha valaki jól érzi magát rózsaszín pólóban, lelke rajta. Nem ettől lesz valaki meleg. -
XbandX
tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Szánalom szerintem..ha buzinak lenni lesz divat..akkor mindenki buzi lesz????
Halljátok...sétálok ma hazafele erre odajön egy travi, hogy nem akarok-e felmenni hozzá...
Csak azér mer oldscool módon öltözöm és hosszú a hajam..még nem vagyok buzi...úgyhogy elkültem a k.rva annyjába...
Szörnyű...Bőe!
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
itthon is egyre több az ilyen style: felwaxolt haj, 3/4es gatyesz, szűk póló, ami soxor rózsaszín, divatos papucs és fémkeretes nagylencsés szemüveg
-
Kokkantas
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én sem.
De nemlesz sokáig
Az exemnek már új barátja van, de valahogy annyira nemédekel, és nem is zavar. Rájöttem, hogy nemszabad beszélgetnem vele, mert csak kikészítem magam. A fene tudja miért , de boldog vagyok mostanság, semmi sem érdekel lehet azért.
MOD: Ne foglalkozz a csajjal hagy járja a saját útját. Jobb az neked, és neki is.
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
ma randizik a volt barátnőm egy sráccal... nem tudom miért vagyok ettől ideges, mikor nem is érdekel a dolog...
Bár ha összejönne a sráccal roppantul zavarna, hogy neki van valakije, nekem meg nincsen. Lehet mégsem tettem túl magam rajta?
Kokkantas: nem birom megszokni az új avatarod
[Szerkesztve] -
XbandX
tag
Soha nem feküdnék le úgy egy nővel, hogy ne tudnám biztosra, hogy szeret, és hogy én ne tudnám biztosra, hogy szeretem....
-
XbandX
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Cyberslider: Nekem is vannak ötleteim hidd el...
fel vagyok készülve mindenre..
De magával a helyzettel nem tok mit kezdeni....mondja azt hogy szeret vagy azt hogy nem ....bár sztem minden idejében ki fog derülni
Zso73: Hidd el én sem látom jobban mint ti...És én honnan tudhatnám hogy ő mit akar, amikor még ő maga sem tudja...hülye egy helyzet..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Volt egy valami a fikuszban pár hete, amiben azt taglalták, hogy a nagyonügyes kutatók csináltak szemkamerát, ami lecsekkolja hova néz először a reklámcélpont. Arra jöttek rá, hogy még egy meztelen nőnek is a szemét nézzük meg először.
Rájöttem miért
Hogy észreveszi-e, ha megnézem a seggét
Meg abból kiolvasható, hogy lesz-e tökönrúgás, avagy nem. -
whitezo88
nagyúr
hát igen, egy randira nem kel semmi csak egy csokor virág meg egy doboz gumi

-
XbandX
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem is már csak akkor jutott eszembe amikor már hozzászóltam...sorry
-
XbandX
tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Hát ha ismernéd a lányt akkor nem is tudnád mit gondoljál, mert Ő olyan, hogy soha nem viszi magával a telefont sehova. Azt mondja utálja.
Ezen a héten nem nagyon akarja, hogy találkozzunk, mert nem férek bele szerintem a napirendjébe vagy szar kedve van vagy ilyesmi nem tudom nem is akarom tudni, hogy mért is nem akar találkozni most. Mindig megy valahova. Megaztán sztem Ő maga sem tudja, hogy szeret-e engem vagy nem...
Jól érezzük magunkat együtt és kész, de lehet, hogy neki több kell, mint szimpla felszabadultság. Lehet, hogy nem akarja feladni a női büszkeségét azzal, hogy 1 hónap ismeretség után összejöjjünk. Én már nem is tudom. Szeretem meg minden, de nem szeretem ezt a tologatósdit.
Nem tudom, mit gondoljak...
Egyet tehetek: várok
Úgyis elutazom meg ilyesmi, azér nem jó csak a jövő hét vége, de hát ma még itthon lettem volna.
Talán azért húzódott el ez a dolog, mert túl későn beszéltük meg...nemis megbeszéltük inkább monta, hogy pénteken találkozhatnánk, énmeg mondtam, hogy jó...
De a jövő héten meg ottalszom nála...
Ezzel meg nem tudom mit kezdjek.
Ezért mondom, hogy szerintem ő sem tudja mit akar.
Valami szerelemfélét biztos érez irántam csak szerintem ezt mindenki másként éli meg.
Talán... -
whitezo88
nagyúr
rén is megemlíteném hogy ugye tudod hogy ez a halasztgatás nem jelent jót? Ha a csaj akarna vmit, nem halasztgatná
velem is volt ilyen... illetve olyan hogy b***tt válaszolni az sms-re, azt írta hogy elfogyott a pénz, és apjáéról ír, (akkor azt is megírhatná ugye hogy mikor lex a köv andi) aztán már abszolúte nem válaszolt.
mind1, annyira nem is tetszett úgyhogy nem búsultam
[Szerkesztve] -
boszizsu
tag
Ma este randizom.

-
zso73
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Szerintem ez nem fakulhat meg. Egy nőnek nagyon fontos a csillogás, és a női mivoltának a megélése. Minden nap ezt csinálják,csak kicsiben, amikor az utcán rádkacsintanak......elbűvölnek. Ha pedig nagyban kapnak erre lehetőséget, szerintem hagyni kell!. Csak Mellette kell állni...........
The DJ: Tényleg tiszta szívemből kívánom,hogy maradjatok meg egymás mellett.....Kitartás! -
csapos2
addikt
Véleményem szerint a gyermekkori álmok idővel megfakulnak, átértékelődnek (nálam legalábbis így volt)
Nekem, ha most felajánlanák, hogy legyek az ami szerettem volna, még egy kicsit meg is rettenék, legalábbis elsőre.
De az nyílvánvaló, hogy rajongásig szereted, így tehát, ha mindenben mellette állsz és ő is viszonozza érzelmeidet, ki kell, hogy állja szerelmetek ezt a próbát is.
Sok sikert, hozzá.
-
Cyberslider
őstag
Igen.. Ez az egesz kiteszem a csocsom dolog is,ami folyik a tvbol meg ijjenekbol mar nagyon uncsi... Mindegyiknek ketto van.. :\
-
Kidus
őstag
Ismerkedni, es megismerni embereket mindenfele eloitelet nelkul en is szeretek.
De mi most nem errol beszeltunk, hanem szerelemrol.
Hogy teved ide ez a tema? Ne keverd
A masik fele pedig az, hogy az emberek velemenye nem azert mas, mert az egyik fellabu, a masik pedig nem, hanem azert, mert minden ember mas.
-
Sárpac
nagyúr
De mit érzel????
A pasit aki valójában olyan amilyet is szeretsz, vagy a pasit akiről el tudodképzelni, hogy ő olyan lehet amilyet szeretek?
Vagy másképp, képzeld azt, hogy egy féllábú nő vagy és minden pasi kerül téged akkor is így gondolkoznál, ha az a valaki elsőre nem fog meg aki épp közeledik hozzád?
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Forest_roby
üzenetére
Szerintem forditva van a helyzet és nem gyalázás hanem megalázás!
-
Kidus
őstag
Eleg az, hogy tudom

Lehet ezt erezni. Legalabbis en ilyen vagyok.
Kulonben is, ha adott egy szitu amiben nem alakul ki semmifele mely erzelem x ido utan, minek azzal foglalkozni, hogy mas szituacioban kialakult volna-e, vagy majd kialakul-e?
Nekem ez annyi, mint eroltetni valamit. Az eroltetett dolgok pedig nem jok. -
Kokkantas
senior tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
Nemgyalázunk mi senkit sem, csak sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a nők többsége ''nemnormális'', és sajnos egyre többen lesznek, de mindig akar kivétel.
-
Forest_roby
őstag
Hé srácok, ez nem a ''Nők gyalázása'' topic. Abba lehetne hagyni a gyalázást!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Kokkantas
üzenetére
Ezeknek a normális nőknek én úgy vettem észre, hogy normális párja is van, és valamiért automatice a párjukat is tiszteletben tartottam.
A nők közül sokan teli vannak előítéletekkel, ha már valaki nem erős izmos az már nem is lehet jó stb... Mégis ha veszélyhezet alakul ki a legbátrabbak és cselekvőképesebbek érdekes módon nem az izmos szupi pasik.
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
''En nem tudok mas nok fejevel gondolkodni.... mindenesetre en barkit leszereltem mindig is, ha nem akartam tole semmit.''
Miből tudod azt eldönteni, hogy ugyan ez a pasi más helyzetben amiben egymásra vagytok utalva, mondjuk nem szeretsz-e belé, ha közelebb kerül hozzád???
Erre válaszra kíváncsi vagyok nagyon!!!
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nem tudom, miert nekem szolt a kerdes

En nem tudok mas nok fejevel gondolkodni.... mindenesetre en barkit leszereltem mindig is, ha nem akartam tole semmit.
Neha ugyan nehez volt, mert az ember nem szivesen bant meg valakit, akit kedvel, de nem megy maskepp.
Bele kell taposni egy masik ember lelkivilagaba sajnos. Mert egy ''nem'' altalaban ezt jelenti ilyen esetben.
Van, akinek nem megy gyorsan, mert nem gondol bele, hogy a huzas-vonas rosszabb. -
XbandX
tag
Te... szerintem a nők még annyira sem tuggyák mit akarnak, mint mi!

Éppezért ne is keress logikát vagy rendszert a gondolkádusban, mert az tökéletesen kaotikus....és épp ez adja a zamatát az egésznek...és ez megis tudja keseríteni...
Ez egy szubjektív vélemény.
Persze tisztelet a kivételnek...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Forest_roby
üzenetére
Hát ja a sok pasi közül tényleg!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó a bók!
-
XbandX
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
nem hiszem hogy zórakozna....ha meg igen akko az verje meg vki mer én képtelen vagyok rá...
-
The DJ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Erre egyszerű a válasz: Mert ez a gyerekkori álma...
A kisfiúknak az, hogy űrhajósok legyenek vagy autóversenyzők, a lányok pedig gyönyörű szép királykisasszonyok akarnak lenni, akikért eljön a herceg fehér lovon.
Mindenki tudja, hogy a gyerekkori álmok az emberek 99%-ának mindig csak álmok maradnak és ha felnőttkorunkban visszagondolunk csak egy jót mosolygunk az egészen.
De ő ezt komolyan gondolta, soha senki nem mondta neki, hogy sikerül, de mégse adta fel és most amikor van rá lehetőség természetes, hogy megragadja.
Most őszintén...ha valaki egyik napról a másikra neked ajánlaná fel, hogy valóra váltaná az álmodat nemet mondanál?
Kötve hiszem...
Ő is tudja milyen ez a világ, de meg kell próbálnia.
És nem is ezzel van a bajom, csupán féltem és aggódom érte, mert Szeretem és fontos nekem.
Végtére is nincs baj, mellette leszek, örülök a sikereinek és nagyon BÜSZKE vagyok rá...csak én ilyen aggódós vagyok és már az is maradok
Nekem ő az álmom és én sem szeretném, ha bárki is elvenné tőlem...ezért őt sem fogom korlátozni soha... -
XbandX
tag
kárpótolni akar???
vagy mi... -
XbandX
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
olvass egy picit vissza ...rá fox jönni ....
Mos meg asszongy hogy a jövő héte meg akkor 2 napot töltünk együtt ott alszom meg minden....EZ MI????
Én ezt minél jobban megyek bele annál kevésbé értem...lehet hogy én vagyok agyilag visszamaradott..de ha vki érti az kérem magyarázza meg nekem!
-
Cyberslider
őstag
Hát hogy őszinte és kegyetlen legyek
ha akarna valamit,biztos megoldotta volna magától,hogy ráérjen. És nagyon gyorsan lemondta volna egyéb más programját...
Ez nem az a tipikus női húzás,meg megjátszás,amit szoktak csinálni. Az nem a randi előtt van,hanem a randin. Ha van
Nem ismerem az előzményeket,de azért ne add még fel,találkozz csak vele,ha nem most,majd legközelebb,és majd kiderül..
szerk: amúgy miről is van szó?
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
ÁÁÁ nekem is volt ilyen ügyem mostanában..
Buszon ismerkedtünk meg telószámot meg is adta(ill. beírta saját kezével), majd felhívtam egy párszor 3.alkalomra elhívtam moziba,de jövő7en lett a válasz, amiből persze semmi sem lett hagytam a fenébe.. Majd 2hónapra rá ismét összefutottunk na akkor tali, de véletlen pont nem ért rá, na megint hagytam a fenébe!
Most 1hete pénteken megint találkoztunk szállt le a buszról és lekapott két hatalmas puszival, meg örültem, hogy találkoztunk stb dumák szinte ragyogott az arca..Este küldtem neki smst, hogyha van kedve elmehetnénk már abba a moziba vagy akárhová nagy semmi a válasz azóta is..
Szal ilyenek is szoktak lenni a nők ez van... -
XbandX
tag
Kidus....ti nők ezt minnig így csinájjátok???
Mér nem lehet csak szimplán lekoptatni vkit mér kell még táplálni benne a dolgot..ha egyáltalán koptatni akar...mer még asse bizti csak ez az első érzésem... -
XbandX
tag
na úgy tűnik a randiból sem lesz semmi...legalábbis el lett tolva de ztet nagyon utálom...
Mér pont a jövő héten jó neki minden ...pont akkor mikor elutazom...
Az eszem megáll... -
The DJ
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azt mondja nem szeretne komolyabban belefolyni, csak kíváncsi, hogy milyen az a világ...de attól tartok, ha elindul a karrierje, akkor nem fogja abbahagyni és nem fog nemet mondani a felkérésekre.
Nem nagyképűségből mondom, de ő tényleg gyönyörű, akár mondhatnám is, hogy erre termett, mert minden megvan benne hozzá, csak én, mint a barátja tartok kicsit ettől.
És abban is biztos vagyok, hogy nem lesz fontosabb neki, mint én, csak féltem nagyon...ez egy pénzéhes és sóvár világ...és egyáltalán nem is tisztességes.
És ő ártatlan, szeretnivaló és a mindenem.
Nem szívesen engedem majd el olyan messzire egyedül olyan emberek közé, akik...de úgyis értitek.
zso73: Bárcsak így lenne... -
Esmein
nagyúr
Imádom a melót. Szórakoztat amit csinálok, pörög az idő és boldogan megyek haza és holnap péntek ! Az élet szép

Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Microsoft Office és Office 365 topic
- LEGO klub
- További aktív témák...