- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
orbano
félisten
"tényleg vmi ilyesmit kéne csináljak amúgy. de nem most. majd egy-két hét múlva, ha nem jelentkezik akk én adom be a törölközőt neki."
tényleg nem öncélú baszogatásból mondom, de nem érzed, hogy ez mennyire szánalmasan csak egy kibúvó az alól, hogy meg tegyél egy olyan lépést, amitől jelenleg minden testrészed görcsbe rándul, ha belegondolsz, hogy meglépd? Pont a lényegét veszed el egy ilyen lépésnek, és megalkuszol saját magaddal. Ez két hét után csak egy szánalmas kis nyápic vergődése lesz, most viszont még férfi módjára hátrálhatnál vissza, és talán még esélyed is lenne egy értelmes kapcsolatra. De ez a várok még két hetet a sarokban kuporogva és imádkozva, hogy ivsszajöjjön, aztán majd megmutatom én milyen férfi vagyok dolog... lehet, hogy most a parától nem látod ez mennyire nevetséges (a hangnemem ellenére igenis megértem, hogy mit érezhetsz), de ez sajnos az.
Egyébként meg nem nehéz női oldalról érteni a szitut: nem jó neki most a kapcsolat, de egy nő alapjában fél megbántani a szeretteit. Van bennük valami zsigeri óckodás attól, hogy bármi olyat tegyenek, amire rá lehet fogni, hogy ezzel rosszat okoztak valakinek. Ez kb. olyan, mint amikor egy órát táncolsz egy csajjal, hozzád dörgölőzik, felhúz, végisimítva a karod, rádmosolyogva közli, hogy kimegy WC-re, itt várjam meg mindjárt jön, lenyom még egy csábos mosolyt, aztán soha többet nem látod. Kész. Alapjáraton képtelenek egyenesen elküldeni a francba. Ezt szokd meg, és tanulj olvasni a metakommunikációjukból, az általában mindent elárul. Csak túl kell látni a női fortélyokon, amikkel az ujjaik köré csavarnak.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest