Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbert1989
újonc
Sziasztok. Mióta az Eset Internet Security-m frissített a legújabb verzióra, kb negyed óránként, 20 percenként rendszer ellenőrzést csinál, felzabálva az összes ramot, kb használhatatlanná téve a gépet. Játékos módban is csinálja, amikor elvileg kikapcsolja az ütemezett feladatokat, és akkor is ha én kapcsolom ki az ütemezett feladatokban a frissítés utáni ellenőrzést. Frissítés előtt csak rendszerindításkor ellenőrzött kb 10-15 percig, utána nem ellenőrzött míg újra nem indítottam a gépet, azzal meg tudtam békélni, de ez így gáz. Mit kéne átállítani, kikapcsolni h úgy működjön mint a frissítés előtt?
-
Norbert1989
újonc
-
Norbert1989
újonc
Sziasztok, 64 bites windows 7-en Eset Internet Security-vel van egy olyan problémám, hogy rendszerindítás után majdnem 10 percig felzabálja az összes ramot, és pörgeti a vinyót, mintha önállóan teljes rendszerellenőrzést csinálna, pedig ha megnyitom közben az Eset-et nem látszik semmi ellenőrzési folyamat. A rendszer feláll kevesebb mint 1 perc alatt, de emiatt majdnem 10 percig használhatatlan, mert nincs szabad ram. Az az érdekes az egészben, h a barátnőm jóval gyengébb gépén nincs ez a jelenség, csak azon 32 bites windows 7 van, az Eset beállításai ugyan azok mint az én gépemen. Mi okozhatja ezt a jelenséget? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest