- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Szia!
Én amit ma vásároltam, annál azt írja, hogy 3000.01.01.-ig tudom beaktiválni legkésőbb, így gondolom akkortól fog ketyegni az egy év, amikor az első számítógépre beaktiválom majd.
Most van még 10 napom az előző licenszemből, utána fogom csak beaktiválni ha az lejárt, akkor tudok neked pontosabb infókat mondani majd.
De amúgy a kérdésedre válaszolva például ez az 5 számítógépre aktiválható kód onnantól számol lefelé amint beaktiválod 1 számítógépre, ha a többire csak később pl. májusban fogod, akkor azoknál sajnos már ennyi idővel kevesebb lesz az idő (buksz náluk 4-5 hónapot). Tehát egy kód van, egységesen számolja az 5 eszközre az első aktiválástól.1 PC / 1 év-es kódokkal tudnád azt megcsinálni, hogy ott később aktiválgatod be őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest