Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
üzenetére
Volt mikor eljátszottam aha. Itt PH-n sokan vagyunk akik tesztelnek AV-ket,hibákat keresünk stb. Sok vírusírtó fel-le telepítése meg kissé el tudja venni az életkedvét a Win10nek
Pár ezer fton én nem supportozok. Amúgy is hivatalos oldalról jobban megéri Kaspersky-t venni. Esetleg Nod32 éri meg Alzáról,de én még abba se bízok már ezekután. Ki tudja milyen kulcsokat árulnak. Megvan hivatalos oldalról F-Secure AV és ennyi elég is nekem,érdekes ez nem problémázik sehány újratelepítés után sem.
-
Dumi86
senior tag
válasz
üzenetére
14.214Ft a hivatalos legolcsóbb Nod32 Antivirus. Most akkor miről is beszélünk?
Még a hosszabításos licenc is van 10ezer Ft körül. Akkora kamu mint a ház. Ahogy pl az Alzás Kaspersky licenc is( nekem kb 10ik újratelepítés után le is tiltották,érdekes módon a hivatalos Kaspersky oldalról vásárolt még mindig jó,ahogy az F-Secure AV hivatalos oldalról is jó).
Egy szónak is száz a vége,erősen ajánlott hivatalos oldalról venni AV-t még ha jóval drágább is(aminek legtöbbször oka is van). -
Akelaus
senior tag
válasz
üzenetére
Hello!
Köszi, majd megnézem. A héten rezgett a léc, hogy megy vissza a Kaspersky, mert egyik napról a másikra hirtelen az Eset elkezdett 100 mega fölött zabálni a ram-ból. Majd most napok óta rendben van. Kicsit fura nekem ez a progi 2 év Kaspersky után, viszont "könnyebb" tőle a gép, hamarabb nyílnak meg a mappák stb. Ami nálam valamiért nem akar működni az a bankos oldalaknál a védett böngésző megnyitása. Simán megnyitja a "rendes" böngészőben, meg sem kérdez. Már magában a programban beállítottam oldalakat, amiket ott kéne megnyitni neki, semmi változás. Amúgy én azzal cseleztem ki a tűzfalat, hogy a winfos tűzfalánál tiltottam le ezeket a dolgokat, elvben láttam valahol az Esetben, hogy átvesz szabályokat onnan.
-
HiFiHobbi
tag
válasz
üzenetére
Mivel még nem járt le a támogatása és letölthető az ESET oldalán igen. Egy nem ingyenes programról van szó így illik foglalkozni az ESET 7 hibáival is hisz még tart a licensz. Márpedig ameddig az él a hibákat is kéne javítani, mert nem 2 000 Ft-os programról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár ezer fton én nem supportozok. Amúgy is hivatalos oldalról jobban megéri Kaspersky-t venni. Esetleg Nod32 éri meg Alzáról,de én még abba se bízok már ezekután. Ki tudja milyen kulcsokat árulnak. Megvan hivatalos oldalról F-Secure AV és ennyi elég is nekem,érdekes ez nem problémázik sehány újratelepítés után sem.