Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
phare
aktív tag
válasz
h_143570 #990 üzenetére
Még a Win98-as időkban 1998-ban McAfee-t használtam, még úgy kellett külön frissíteni, nem volt autoupdate. Aztán egy két év múlva váltottam Nortonra, a Nortont sokáig használtam, kb 2003-ig. Utána NOD32-t használtam szintén sokáig. Majd váltottam mikor az 5-ös Kasperskyre, amikor kijött a 6-os KIS azonnal átálltam arra, használtam egy évig. Utána Avira, majd FSCS, majd KIS7, majd megint Avira. Most Avira Preiumot használok.
Azt nem említem mikor egy két napig kipróbáltam vírusirtókat, az nem folyamatos használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest