- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
S-Attila #3822 üzenetére
Nyilván érdemes
, 6-os vsz védelem terén is jobb, mert az 5.2-es tesztek alapján nem az igazi (pl ez,de más is akad)
(#3817) Integrator: én ezt 5.0xxx-nél tapasztaltam külső hdd esetén, de az 5.2-nél élvileg már ki lett javítva. ahogy 6-osnál is, ill én írtam anno írtam supportnak és küldtek vmi dll-file-t, amit csökkentett módban kellett mappájába bemásolni, régit ezzel felülírni, az is megoldotta (usb fix)
szerintem nincs értelme maradni(#3828) donjohnson: az ütemezett feladatoknál én anno 1-2 pipát kivettem, de majd topicszaki javasol jobb megoldást, talán lehet állítani rajta vhogy, ismerős a bosszantó dolog, bár erősebb gépeken nem oszt, nem szoroz.
(#3829) adamssss: rakd fel Mailwarebytes (v Hitman pro) progit is, futtas le egy ellenőrzést és meglepődsz mi minden talál, sokan azt mondják érdemes felrakni vírusírtó mellé, ha nem is állandóra v automatikusan indulva (hátha összeakadnak, bár nem szokott), de időközönként egy kézi ellenőrzést lefuttava biztosabb védelmet nyújt a 2 együtt. nálam is talált ezt azt 6-os után, ahogy f-Secure is,amire lecseréltem.
-
válasz
S-Attila #3822 üzenetére
Jó kérdés... Elméletileg kissé jobban fogja a gépet, mint az előző, a teszteken még nem bizonyított és mivel friss, valószínűleg a közeljövőben jó pár javítást dobnak ki rá, mint ahogyan a felajánlott upgrade verziónál már létezik frissebb. Én még várnák vele legalább egy jó hónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest