Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Elmúlt pár napban nem, előtte is inkább GUI hibákat jelentettem, ami a magyar verziót érinti (mert van pár). Plusz két bejegyzást találtam a műveletközpontban, hogy az ESET Service működése leállt, elküldtem a dump fájlokat. GUI problémákra írták, hogy egy egyszerű vírusdefiníciós adatbázis frissítéssel megoldják. Mondjuk szerintem programfrissítésre gondoltak, de mindegy is. De már azért jöhetne egy új magyar verzió, mert már láttam, hogy más nyelvi verzióból 3 új build is megjelent szeptember eleje óta. Nem raktam fel az angol verziót, annyira nem sürget a tatár. Hibátlanul megy a NOD32 nálam, semmi zavaró hiba. Nem telepítek naponta új kergetőt, mert nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest