Aktív témák
-
thesound
addikt
Ma is sétáltam, közel 16e lépés. ~12km. A lényeg, hogy egy írtózatos nagy színjáték része vagyok és még én próbáltam tenni érte. Ahogy a dal mondja, egyedül nem megy, de nem gondoltam, hogy valaki ennyire sötét, önző és számító lehet. A gyerekünkre sem gondol. Az én lelkiismeretem tiszta és nem csak szerintem, meg a szomszédjózsi szerint.
Pici baba, aki már nem is pici, tegnap nekem engedte a fogmosást csak, nálam nem hisztizik. Ő mondta, hogy apabu és a kezembe nyomta a fogkefét. A napokban matricákat ragasztott a nadrágomra és a lábamra. Imádnivaló.
Durva, hogy mennyire kiszámíthatatlan az élet, engem is kikezdett rendesen, olyan embert próbál belőlem csavarni amilyen soha nem leszek! Hogy fel tudok-e ebből állni? Nem biztos.
Enjoy folks, while it lasts.Dehogy full lényegtelen dolgokról is írjak. Doom, Doom Eternal a 2dlc-jével nyújtott egy kis kikapcsolódást. Megszünik a Stadia, így ennek is vége. A sör minősége romlik, a mogyorókrémből extrém mennyiséget tudok megenni. Olvasáshoz, filmekhez nincs erőm, pedig van pár ami érdekelne, de ezeknek az örömét is elvette.
Egy csillag ragyog az égen. Egy. Ragyog.
Moby - 'In This World'
Moby - Why Does My Heart Feel So Bad?
Lorde - Liability
Taylor Swift – exile (feat. Bon Iver)
Fever Ray 'Keep The Streets Empty For Me'
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest