Aktív témák

• thesound

addikt

LOGOUT blog

Az újabb álomban a munkahelyen voltam. A jelenlegin. Az emberek, a tárgyaló, minden. Az egyik nagyobb főnökkel beszélgettem, értékeltük az évet, a munkát, mindkét fél visszajelzest adott és adhatott. (tudjátok, mindenki utalja, de multi... talán mindenki javára válhat...)
    Minden rendben ment, futottuk a szokásos köröket, a bullshittel megspékelve. Minden szóba került, egy kis magánélet is. A munka része eléggé hosszúra nyúlt, így a végére nagyfőnök kezdett rosszul reagálni és rossz következtetéseket levonni.
    Ennek multi kompatibilis, korrekt formában hangot adtam. Na ez nem tetszett emberünknek és kirohant a tárgyalóból az open office részre és elkezdett hőbörögni, hogy az ilyen -azaz én-, miért nem válik el.
    Összerezzentem, hogy talán túl sokat mondtam és más is megtudja, amit nem akartam. Kiszolgáltatottá váltam. Arra gondoltam talán nem hallottak sokan, visszahívtam a tárgyalóba, hogy elsimítsam a helyzetet. Jeleztem, hogy én másképpen látom, ez csak egy jelzés, nem kell elfogadni, kiakadni meg végképp nem. De csak egyre zihált idegesebb lett. Arra gondoltam meg kellett volna maradnom a céges játéknál, besétáltam a csapdába. Ébredés.

Fever Ray - 'What They Call Us'

Aktív témák

Hirdetés