Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Ma bevettem az utolsó két antibiotikumot. Kezdek javulni. Ez elmúlt 3 hét nagyon durvára sikeredett a céges szarságok miatt. Nincs új a nap alatt ezen a téren sem. Túltolnak amíg csak lehet. Gondoltam 2-3 hetet kibírok, de brutál elfáradtam és ledöntött egy vírus a lábamról. Az utolsó megbeszéléseket már lázlehúzóval toltam végig a földrészek között.
Köhögök, mint az állat -nem covid-, néha lázas voltam. Elmentem a dokihoz, hogy írjon valamit. Elküldött tüdő röntgenre is, minden frankó. Az aktuális vírust nyeltem be, tetézve a folyamatos kimerültséggel, levert. A köhögés miatt a szokásos kevésnél is kevesebbet tudok aludni. Mára már javult a helyzet, megmaradok. Szabadságon vagyok, nem így terveztem ezt a hetet...Egyik évben sem követtem még, hogy mennyit olvasok egy évben, de most kíváncsi voltam és 10e oldal felett járok jelenleg. Év végére szerintem meglesz a 11-(12) ezer oldal.
Babócska -ezt csak én mondhatom neki
- még mindig imád. Én is, ez nem fog változni soha. A hozzámkuckózós mesenézés megvan mindennap. A Bing nyúlnak leáldozott, most éppen Peppa megy, Bob Mester, A város hősei, és Misifu kalandjai, illetve néha Hupikék Törpikék. A spanyol Misifu még nekem is egészen tetszik. Egyébként mind nagyon gyerekbarát mese, nem a "túlpörgetett marketing" meséi még ezek szerencsére.
Ma volt egy nagy hiszti, nem akart kezetmosni, pedig mindig velem akar kezet mosni ha hazaérnek a bölcsiből. Hát megmostuk a kezét. Elvonult a drága, hogy menjünk ki a szobából...stb. Duzzogott rendesen. Az anyja természetesen elkezdett veszekedni vele, én közöltem, hogy akkor megyek zenét hallgatni. Egy darabig a becsukott szobában duzzogott, majd bűnbánó arccal odaállt a szobám ajtajához, de nem jött be. Megkérdeztem bejön-e? Bólogatott, bejött. Megmutattam neki, hogy az erősítőn hogy lehet a hangot halkabbra venni. Megnézte, majd kérte, hogy gyerekdalokat hallgassunk. Beült az ölembe és gyerekdalokat hallgattunk a nagy hangfalakon. Amikor mondtam, hogy most evés, akkor ettünk, megint zenét hallgattunk, amikor mondtam, hogy fürdés, akkor jött fürödni.
Szóval ahogy már sokszor leírtam, nagyon meg lehet vele találni a hangot, míg az anyjával a legkisebb bilizés, felöltözés is eszkalálódik szinte biztosan. Veszekedés lesz a vége, de a gyereknél ez csak olaj a tűzre. Ekkor nekem kell odamenni és elrendezni a dolgot. Elég könnyen szokott menni, én fürdetem, tőlem kéri a fogmosást...stb. Ha alapból velem csinálja, akkor nagyon ritkán van ilyen eszkalálódó szituáció. Pedig a szabályok nálam is megvannak.
Itt sincs új a nap alatt, az okok ismertek, egyértelműek, a helyzet változatlan.Megcsináltattam a verda ajtaját is. 140k. Az infálció robog, az ország jobban teljesít. Nagyjából 3-4 év alatt nagyjából duplázódtak az árak. Ez leginkább a napi megélhetéshez szükséges dolgokon látszik. Ha a fizetésem is duplázódott volna egy szavam nem lenne. Elég komoly, hogy a szüleink nélkülözésben nőttek fel, majd beköszöntött egy viszonylag tervezhető időszak -a gyerekkorunk időszaka-, a mi korosztályunkkal ez fordítva lesz. Egy biztonságos, kiszámítható környezetben nőttünk fel és majd középkorúként jön el, hogy nélkülözni kell. Kis pillanatok vagyunk a nagy hullám mozgásban.
Az álmok is megvannak még, de nem volt energiám mostanában bejegyzést kreálni belőlük és így elillannak.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- még mindig imád. Én is, ez nem fog változni soha. A hozzámkuckózós mesenézés megvan mindennap. A Bing nyúlnak leáldozott, most éppen Peppa megy, Bob Mester, A város hősei, és Misifu kalandjai, illetve néha Hupikék Törpikék. A spanyol Misifu még nekem is egészen tetszik. Egyébként mind nagyon gyerekbarát mese, nem a "túlpörgetett marketing" meséi még ezek szerencsére.