Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
válasz cross56 #47678 üzenetére
Én szerintem ha nagyon nem akarsz az exkluzívokkal játszani.... Nekem XBOX és PC mellé került be 1 éve...sajnálnám eladni, a kölykök szerették volna, de lényegében csak én játszogatok néha rajta, hogy legalább ne csak porosodjon.A dock még úgy ahogy konzolosként, de handy mód, az nagyon nem jó, legalább is nekem. Pedig jó sokat utazom buszon 2 város között, de pár hét után felhagytam a hordozgatással. Nekem kényelmetlen, nehéz, kb 1/2 óra autókázástól, vagy diablo III-tól görcsöl a tenyerem meg az ujjaim. Igaz nem Lite-om van, hanem V2, de még1x biztos nem ruháznék be rá.
-
-
addikt
válasz cross56 #47678 üzenetére
Érdemes átnezni a kínálatot. PS5 mellett szerintem kifejezetten az exkluzív címekre érdemes rámenni. Illetve az sem árt, ha valaki nem pixel és FPS fetisiszta.
Utána lehet elgondolkozni azon, hogy legyen -e Switch, illetve melyik modell.
Nagyon sok, szerintem kifejezetten értékes cím van, ami csak Nintendo konzolon elérhető. Akit ez meg tud fogni, annak még akár fő konzol is lehet.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest