Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyster
csendes tag
Kezd éleződni a dolog, szerintem nem érdemes vitázni ezen.
Adott egy Nintendo gép, a maga szépségeivel és exkluzivitásával, valamint adott egy Sony gép ugyanígy. Mindegyiket szeretjük ezért meg azért, nagyokat nézünk ilyen meg olyan érdekességek miatt, s bár én nem értek nagyon a jelen témához, de szerintem valóban nem érdemes egymásra licitálgatni. A lényeg, hogy játsszunk élvezettel!
Portokra visszatérve, én még nem találkoztam olyannal ami jól sikerült volna. PC-s Fifában X360 beállításokat kezelgetni egyszerűen nevetséges, a PSP-s Ratchet & Clank PS2-re kerülése az első 4 gyönyörű rész után tragédia volt. Resident Evil-nek pedig GC-n a helye!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest