Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Nem vagyok amcsi ellenes, de narancshajat nem azért kell szídni, mert repu (amúgy nem is az, ők befogadták, a demokraták meg nem).
Amúgy én se hiszem, hogy ázsiában ne játszadoznának ilyen gondolattalEurópai chiptervezés és gyártás kell, bizonyos szinten össze lehet dolgozni a kínaiakkal (már ha nyitottak rá) a RISC-V és a GPU/NPU fejlesztésben, de csak tőlük venni ugyanolyan rossz ötlet, mint ámerikától.
-
Sinesol
veterán
Kb. semekkora es azt sem ertem miert epp a republikanusokat hozod fel, amikor altalaban a demokratakkal van a gond. Viszont ez mar nagyon offtopik, ne politizaljunk itt.
Samott: A Huawei politikai okokbol lett megszivatva, mivel az volt az egyetlen mas mobilgyarto, ami nagyon kezdett közel erni az Apple-hez. Sosem volt bizonyitek, hogy van benne barmilyen backdoor.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest