Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Csak vezet a Falcons.
Kíváncsi vagyok LT fog e játszani a köv. meccsen.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
tiv83us
veterán
Ilyet nem lehet biztosra mondani.
Mennyire ismered a jatekot? Csapatokat? Az utolso 10mp-ben is megvaltozhat a meccse vegkimelete.
Az elso meccs total ket eselyes. 10 perce meg az Arizona vezetett 14 ponttal, most pedig az Atlanta csinalt 17 pontot.
A Colts elvileg kicsit erosebb csapat, mint a Chargers, papirforma szerint a Colts-nak kene nyernie /es remelem ok is nyernek/, de ebben a sportban nincs olyan, hogy papirforma.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1602 üzenetére
Jaaah értem
Hát rohadtul nem értek hozzá, azért jöttem ide a szakértőkhözGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1604 üzenetére
A Colts az melyik??
India vagy S. Diego?
Most NHL-t raktunk meg összesen 4500-zal, remélem bejön
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Buldozer99
senior tag
Nah végre rá találtam erre is,nézitek a meccset amúgy? (Atlanta-Arizona)
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Buldozer99
senior tag
Hatalmas meccs, Safety...
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
tiv83us
veterán
Megerdemelten megy tovabb a Cards, ez van
-
Racecam
nagyúr
válasz MarioAna #1614 üzenetére
Csak ma van gáz, holnap éjjel fél kettő körül már ágyba is kerülhetsz. (Illetve alhatsz, ha már előtte is onnan nézteded. )
Tiv(ek): A harmadik negyed elején az eladott labdánál ment el a meccs, nem a pontokkal, de valahogy összeesett ettől a Falcons.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
MarioAna
senior tag
válasz Racecam #1615 üzenetére
Jaja, csak suli miatt 5:40-kor kelnem kell, szóval ma még megnézem a Colts meccset (ha müxik az onlineTV ), jobb esetben 6kor elmegyek aludni, alszok délig (talán) akkor azt még elég jól bírom...utána tanulás d.u. 7-ig(mert eddig nem jutottam el szünetben ) és meccs-meccs..2kor alvás, 5:40-kor kelés, első órán pedig szilárdságtan témazáró, 3óra alvással meg nem nagyon fogok tudni koncentrálni , de még valamit kitalálok
-
tiv61us
őstag
basszus mindenhol csak a matrinct talaltam
az alairast nem
mikor ottt eltem is volt egy
es neyertunk is egyet ha nem is ott"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
MarioAna
senior tag
válasz Buldozer99 #1620 üzenetére
ATDHE.NET de nekem most k--vára laggol, nézhetetlen, szal mek aludni, nem igaz, basszus máskor 3-at tudok nézni rajta párhuzamosan, most meg 1is szaggat
-
Buldozer99
senior tag
Hatalmas meccs a Colts-San diego,vezet a San diego 10-14re!
Jó kis meccs,bár már alig látok
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Remelem megadjak a fumble-t, szerintem az volt.
Mindenesetre erdekes 4. negyednek nezunk elebe.
-
tiv83us
veterán
Hat nemigaz, szetizgulom az agyam.
-
tiv83us
veterán
Hat ez mar minumum hosszabitas lesz.
-
tiv61us
őstag
válasz tiv83us #1630 üzenetére
mit nem ertessz
eloszor hallok total magyaranyanyelvu kozvetitest es neha odaneztem
az mas kerdes, hogy ehhez miert kell nekik amerikai focimeccshez beulni16 alatt is lhet nagyot dobni, de OT lesz ez mar
mer ez olyan hgy kimennek mongyuk egy izgakmas noi kajaknegyes orszagos bajnoksagar es vegigalaznam Oket papua Ujzelandrol, mert mast is tehetnek ha nem ismerem a kajakot
almos vagyok haggya man[ Szerkesztve ]
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv83us
veterán
No, aki eloszor ertekesit, az tovabbmegy.
-
tiv83us
veterán
A Colts nelkul folytatodik a Playoffs.
A birok jo nagy faszok voltak.
Remelem a Steelers-et kapjak es jol lealazzak az agyukat Pittsburgh-ben.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv61us
őstag
-
anulu
félisten
a Cardinals nagyon szépet játszott, a mai napom pedíg kiefjezetten jól indult most, mikor megláttam a SD - IND meccs végeredményét! ritkán fordul elő, h a SD-nak szurkolok (kb annyihoz, ahányszor a Jetsnek ), de most bejött
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv61us #1636 üzenetére
Ettől függetlenül (szerintem is lejtett egy kissé a pálya a hazaiak javára) kurva jó meccs volt. (Persze a semleges nézőknek és én most az voltam. )
Egyébként Ti miről beszéltetek, milyen magyar közvetítés, vagy mi? Félreértettem valamit?Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Face8814
őstag
Öröm,öröm, bódóttág volt mikor megtudtam az eredményt.
Bár a tegnapi Falcons meccs végén kissé szomorú voltam, de az SD győzelmétől új erőre kaptam.
Már csak a NYG-nek kell kipottyannia és utána tőlem az nyeri a SB-t aki akarja.
Sajnos az idei PO-ra nagyon negatív lettem, de hát nehezen emésztem a 11-5-ös kiesést.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
anulu
félisten
válasz Face8814 #1639 üzenetére
"Már csak a NYG-nek kell kipottyannia és utána tőlem az nyeri a SB-t aki akarja.
Sajnos az idei PO-ra nagyon negatív lettem, de hát nehezen emésztem a 11-5-ös kiesést. "minden szavaddal maximálisan egyetértek...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Racecam
nagyúr
Na de gyermekeim, nem valaki ellen szurkolunk, hanem valaki mellett.
Én is "sírtam", hogy kiesett a Pats, de azután ezen túllépve, a bentmaradtak közül az újonc irányító (Matt Ryan) csapatatának (Falcons) és most ezen is túl kell lépnem.
Van még újonc irányító, vagy vegyem elő a vetránokat?Com'è diverso il mondo visto da qui
-
MarioAna
senior tag
Én meg elaludtam, mert csak a low minőségű-t tudtam nézni az meg olyan is volt. Bár nfl.com-on megnéztem a meccs összefoglalóját, hát megérte volna fent maradni, de mostmár mind1. Ma viszont a Miami-Baltimore meccsre nagyon kíváncsi vagyok, a két "trükkös" csapat, biztosan jól fogok szórakozni .
mod: Racecam: ott van még Flaco, ő újonc .[ Szerkesztve ]
-
Fáraó
őstag
Uhh. A Colts-Chargers utolsó 5 percén elaludtam, de amint olvasom hiba volt. Mindjárt megnézem az NASN-n az ismétlést (13:30-16:30).
Jó csapat a Giants, tavaly is megérdemelten nyert. Sztem nem kell annyira anti-szurkolni. A Pats a második kedvenc csapatom.Race: Már csak a veteránokban bízhat maradéktalanul az ember.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Face8814
őstag
válasz Racecam #1641 üzenetére
"Na de gyermekeim, nem valaki ellen szurkolunk, hanem valaki mellett."
Tavaly februárig ezzel a kijelentéssel tökéletesen egyet is értettem. Viszont akkor olyan lelki sebeket ejtett rajtam az SB döntő amit soha nem tudok kiheverni.
És itt most nem az elvesztett döntőn van a hangsúly, mert eddig is volt és a jövőben is lesz hasonló "élményben" részem, hanem hogy nem 19-0-al zártuk az évet hanem 18-1-el.
Az én életemben már valszeg soha nem fog a kedvenc csapatom ilyen szezont produkálni. ( Bár remélem tévedek, de lássuk reálisan. Ez az NFL !!!!! )
Addig még kedveltem is a New Yorkiakat, de azóta már majdnem olyan szintre süllyedtek nálam mint az Inter.
A Colts-ot egyébként sem csípem ( pontosabban a Manning gyerek az aki miatt nem szeressük őket , bár teljesítményét maximálisan elismerem és értékelem ), így maradt az összes többi csapat, csak ők nem.A Falcons-ra visszatérve én is szurkoltam a Ryan gyereknek, mert nagy tehetség a srác és szerettem volna főcsoportdöntőben - talán még SB döntőben is - látni a csapattal együtt, de a Colts kiesése kárpótolt.
Tudom, ez gusztustalan, de egy év óta ez van.
ui. ráadásul a másik kedvenc csapatom ( Bengals ) idei szenvedése csak hab volt a tortán.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz #35692544 #1646 üzenetére
Látod, ez a szép a sportban.
Mindenki leteszi a voksát valaki mellett, esetleg ellene.Anno volt egy kollégám aki hatalmas Inter szurkoló több mint 25 éve. Én a Milan-nak drukkolok szintén vagy 20 éve. Ne tudd meg mekkora zrikálások mentek a bajnokság alatt. Állandóan húztuk egymást ha kikapott a másik csapata. Mentek a fikázások jobbra-balra, de pont ez volt a szép benne. Mindig volt miről beszélni.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest