Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz #49738752 #15050 üzenetére
Első Androidos telefonom Xperia X10 Mini volt, aztwn később volt Mini Pro is - tetszett, szerettem, nem volt bajom a szoftverrel. Utánna hallottam elég sok bajt, főleg a Z Mini idején
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
válasz #49738752 #15054 üzenetére
Hát hogy melyik milyen kategória ezt már én sem tudom jól definiálni. Legyen inkább középkategória. Egy új, aktuális iPhone modell ára nekem rengeteg, nem adok ennyit telefonért. Ha meg ráadásul nem is Apple, hanem mondjuk Pixel 2 akkor mégúgy se. Nálam ez a felesleges kategória.
Egy Xiaomi Mi6 vagy egy Oneplus 5 nálam elég fullos. Snapdragon 835, rengeteg RAM meg háttértár. A kamera nem érdekel. Soha nem volt bajom se a Nexus 5 se az 5X által készített fényképekkel. A többiről fingom nincs. Ezek 120-160 ezres kategória. Szóval én 100 ezer alatt gondolkodnék, ilyen 4,7", Snapdragon 625, egy 3 GB RAM, de az se baj ha 4 meg egy legalább olyan kamera mint az 5X-é. És legyen Android One. Van ilyen telefon, a Mi A1, egyetlen dolog hiányzik, hogy 5,5". Na ennyi.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Srácok van arra valakinek ötlete kit kéne megkeresni PCMCIA FireWire kártyáért? Azon filózom ha hirdetést adok fel hogy keresek nem igazán fogja látni akinek amúgy szólna mivel ilyet már nem igazán keres senki.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Tök nem fasza hogy pang ez a totyik
Artengo TR 990 Pro
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #15057 üzenetére
Tégy ellene!!!!44!4!!4!4! négy
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #15059 üzenetére
-
rootkiller
őstag
Az az igazság hogy kerestem másik OFF topicot mert ez már annyira kifulladt hogy untam hogy nem ír ide senki. Így találtam az Android OFF-ra, de annyira ON hogy unalmas. Senki nem beszél nőkről meg italról, kocsik csak-csak még egyszer egyszer, de miért OFF?
Artengo TR 990 Pro
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #15061 üzenetére
Nem mert bootloader es patch. Meg kernel verzió.
Ez itt már rég döglött, amiért még nincs zárva az az, hogy te havonta egyszer beirsz ideWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vacs
veterán
válasz rootkiller #15031 üzenetére
Én még Nexus 5-öt használok, decemberben lesz 4 éves.
Nougat custom rom van rajta, még simán fel veszi a versenyt a mai közép kategóriás telókkal.
Jövőre tervezem a cserét, de ami nekem fontos, hogy legyen Qi töltés!(^)(>.<)(^)
-
rootkiller
őstag
Bazki most nézem hogy dec 1 leszek 10 éve itt
Artengo TR 990 Pro
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #15066 üzenetére
Földön?
-
rootkiller
őstag
válasz randras_83 #15073 üzenetére
Valamit kéne hozzászólni.
Nemtom mit. Van itthon egy rahedli kábel amit le kéne forrasztani. Tényleg sok, 32, ami 64 dugó, ami alsó hangon egy 8 órás meló mindennel együtt
Artengo TR 990 Pro
-
randras_83
addikt
válasz rootkiller #15074 üzenetére
mondanám, hogy segítek, össze kell szervezni egy sörözéssel egybekötött forrasztópartyt
https://www.flickr.com/randras83/
-
gzbotii
nagyúr
válasz randras_83 #15075 üzenetére
... Budapesten
-
rootkiller
őstag
válasz randras_83 #15075 üzenetére
Na! Ma megvolt 5db 5 méteres, 4db 10 méteres meg 4 darab 15 méteres mikrofonkábel, plusz spanomnak másik kettő ami már régóta itt rohadt dugóra várva. Holnapra van még 9 db 1 méteres meg 10 méterest lepasszoltam a kollégának.
Artengo TR 990 Pro
-
LógaGéza
veterán
válasz rootkiller #15077 üzenetére
XLR-t forrasztgatsz? Rám is vár még 100m, meg pár csomag Neutrik csati, csak már egy fél éve nincs kedvem a közelébe menni...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
twine
veterán
válasz LógaGéza #15078 üzenetére
ki vagyok már én is...rhdt mókuskerék állandóan...
munka-munka hátán alig győzöm... -
twine
veterán
válasz randras_83 #15082 üzenetére
Azt a "vonulós" mindenit... (a zenét akár ki is lehet kapcsolni alatta...)
Vótmá' ?
Nem emlékszem már milyen agyament dolgokat linkelgettem ide a múltbanMinden esetre ez valami....
-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
válasz randras_83 #15084 üzenetére
Finom... nagyon finom
-
randras_83
addikt
Egyébként basszus amióta tolom a fotós sulit lettek vakujaim van hátterem minden féle bizbasz, de nincs időm fotózni... Kivagyok. Volt két karácsonyi fotózásom, meg a suliban lottem egy képet az egyik kolléganőmről. Ez mondjuk az elmúlt egy hónap. Csak a meló meg a karácsonyi hajtás.
-
rootkiller
őstag
-
randras_83
addikt
válasz rootkiller #15088 üzenetére
az a buli nem jött össze, de van tervben
-
rootkiller
őstag
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Másodszorra is beszart a seggszusz 5x-em, elővettem az utcán és tégla, pedig azt mondták a cserélt alaplappal már nem lesz bootloopos
Artengo TR 990 Pro
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #15091 üzenetére
Én most Motokkal nyomom, stock Droid, elég jó ár.
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #15093 üzenetére
Én is azon filoztam. Aztán volt más költség. Nekem meg adja magát a Moto vonal, ha már nekik melózok.
-
gzbotii
nagyúr
Innen mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a csatornát: [link]
-
twine
veterán
válasz randras_83 #15097 üzenetére
Csak a szokásos... Nem tudom vegyek e részt a me2 kampányban... Molesztálnak az egyetemista lányok... Már ki vagyok tőle...
Ja nem is.....Am. Minden f@sza...
Csak már nem merek semmit itt mesélni... Túl nagy a hype a me2 körül... Én meg túl sok mindent meséltem már... Pedig ezek a kis fiatal bőrtok... Úgy tűnik szeretik az őszülő szakálltA napokban is az egyik úgy fel volt öltözve, hogy csak félrehuzta... És nem nem a száját...
Persze előtte még...ohh.. Nem szabad,, jajj ezt itt nem szabad....Szerk; "bőrtok" ???!!! LOÁl bőrök-et akartam írni.. De a bőrtok sem rossz
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz randras_83 #15097 üzenetére
Am. Minden fasza...
RC hobbyzás ezerrel...
Gyerek kapott egy menő kis RC verdát amivel csapathat.... Én meg gyüjtogetem az első FPV Racer szettem cuccait...
Várjuk a tavaszt...
Hogy előbukkanjanak a bimbók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs