- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #1064 üzenetére
Mikor elkezdtem a játékot, úgy láttam az első pillanatban, hogy 1-2 hét alatt már el lehet érni a 60-as szintet, azt hittem ez nagyon kevés, jobban örültem volna legalább 99 szintnek.
DE jó nagy kellemes csalódás volt ez a része nekem, mert jelenleg 35-ös vagyok és ezt kb 70-80 óra alatt sikerült elérnem. Nem rohanok eszetlenül hogy csak lépjem a szinteket, hanem egyszerűen élvezem a játék minden részletét. Van hogy megállok horgászni, küldetések között, utam alatt nézelődöm és gyűjtögetek, vagy az időnként leszálló ufok-at püfölöm. dungeonokba járok, stb.. Sok helyen lehet küldit felvenni, illetve a frakin belül a pvp küldiket is nem régen kezdtem el, de nagyon élem, mert itt tényleg van izgalom, nem lehet tudni mikor hol lep meg egy más frakcióhoz tartozó player. Volt ebből adódóan néhány izgalmas pvp-m is.Minden szakmát egyformán fejlesztek részben a saját felszerelésem bővítésére, részben pedig minden szakmából tudok profitálni és eladni dolgokat, csak ki kell ismerni a piacot mi érték és mi nem. Ennyi idő alatt 25 ezer gold-om lett jelenleg és napi szinten már több ezer jön be (melyik nap mennyi időt tudok játszani, bár a piacom offline módban is termeli a pénzt). Természetesen nem költök szinte semmire, bár a ház vásárlását még halogattam, mert el voltam veszve a játék rejtelmeiben. Szerintem alacsony szinten nincs értelme semmire sem költeni, csak max ilyen 5-40 gold között szoktam én is szánni valami jó felszerelésre, ennyiből is ki lehet fogni teljesen elfogadható cuccokat.
Ha elérem a max szintet és én magam nem tudom lecraftolni vagy megszerezni a létező legjobb felszerelést a karakteremnek (már pedig kétlem hogy ez összejönne), akkor azt kénytelen leszek megvenni és akkor fogom kinyitni a pénztárcámat.Lehet hogy addig 150-200 óránál megunom, majd elválik.
Összességében örülök, mert néhány tekintetben jobb mint az ESO, ami nagy szó, de még lehetne mit fejleszteni a játékon. Félek hogy nem mernek, vagy nem akarnak már mélyebben belenyúlni. -
kicsako
őstag
válasz
Laraxior #1064 üzenetére
Ha a Strength Intellect stb-re gondolsz, akkor azt arra érdemes pakolni amilyen fegyvert használsz. Intellect pl. a Fire staff és az Ice Gloves fegyverek erejét növeli, Strenght az Axe kard stb. Dexterity Rapier muskéta stb. Statoknál írja melyik fegyver melyik statot veszi számításba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest