Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
amúgy amikor untam már hogy 1 csapdát se tudok felszedni akkor már énis csak rohangáltam köztük
úgyse hal meg senki alapon
jah még 1 jó. druida ugye. zümm átalakulás mosómacivá(tudom hogy nem az de így viccesebb) szóval átalakul mondom mozogj ide... mint a csiga... és miért? túlterhelt
az ereje ugye lecsökkent az átalakulással és meg se tudott mozdulni. és mivel állatka ezért nem lehet tőle elvenni cuccot. DE! adni lehet neki
szóval simán rá lehet még dobálni 2 asztalt meg minden láncinget. mozogni nemtud de át se tudja adni senkinek amíg vissza nem alakul. egy csata közepén kimondottan jó tud lenni főleg ha csak napi 1átalakulásod van
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- 58.5 mm full fém tamper
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgyse hal meg senki alapon
az ereje ugye lecsökkent az átalakulással és meg se tudott mozdulni. és mivel állatka ezért nem lehet tőle elvenni cuccot. DE! adni lehet neki