- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
De kihalt a topic
-
LoSA
csendes tag
Fél nap alatt megint kinyírt valaki, ennek így nincs értelme, hogy megint előről kell kezdenem, pedig már nagyon nehezen felküzdöttem magamat 3%!
Nem lenne rossz a game, de nekem nincs kedvem 2 naponta újrakezdeni, mert vki aki nagyon unatkozik, kinyír!
-
jakewyler
senior tag
Halott accountot vissza lehet szerezni!
-
jakewyler
senior tag
* Új autók, új országok.
* Fejlesztve: garázs, tuning műhely, autólopás, repülőtér, kereskedés. -
LoSA
csendes tag
Be szeretnék lépni lassan már vagy 3 napja és ezt az üzit kapom;
" Hiba, te meghaltál ! Máskot jobban vigyázz"! Most ez komoly, hogy előről kell kezdenem? És miért, hogy haltam meg? -
jakewyler
senior tag
Forum kész .
-
Gard
csendes tag
Betettem némi pénzt a svájci bankba. Majd ezután egyenleg kérdezés, $0. Hova tünt a pénz?
-
Gard
csendes tag
Van egy BMW M3-as 62%-os töréssel, de ha rákattintok a javításra nem javítja meg. Vagy nem így kell ?
-
Gard
csendes tag
Hogyan tudok a Zsebtolvaj rangon feljebb jutni? Bűnözni kell hozzá csak?
Lopott autót el lehet adni?
Hogyan lehet némi pénzre szert tenni a alkohol, cigi stb. más országokban való eladása nélkül?Bocsi a sok kérdésért.
-
jakewyler
senior tag
Kettő új funkció amivel + 15 - 15 energiát lehet szerezni naponta .
-
jakewyler
senior tag
Három új funckió : Cigi, Alkohol, Lopott cuccok .
-
jakewyler
senior tag
Csak úgy közlöm, mindenkinek más minden országba a drog ára ;)
Ez majd későbbiekben aukciónál nagyon hasznos dolog . + majd meglátjátok -
shadow7
aktív tag
Sziasztok
Hol a legolcsóbb/legdrágább a Drog ???? -
Tibike24
aktív tag
hát sztem ennyi volt a netmafia most nem játszik senki
-
lúzer
veterán
bakker, most ezen lovagolni?
ferrarit loptam
-
jakewyler
senior tag
Kerüljük az OFF-kat srácok, köszi !
-
RidDiCh
tag
válasz
nicolas93 #17 üzenetére
Istenem most ezen a kijelentésen mit nem értesz , hiszen te írtad : Ha újraindul a maffiozo.hu akkor én csak azon, ha nem akkor egyik maffiózós játékon se játszok. Tibike24 ezt fejtegeti , de sztem ezt neked kéne fejtegetned , értelmezd már azt amit írtál.
jakewyler : pedig nem kaptam 0 pontom van , donpeet haveromat hívtam meg a linkel , ő beregelt, de pontot nem kaptam.
nicolas93 : hagyjuk , mind1 , rendben
-
RidDiCh
tag
meghívtam egy spanomat a Referral program linkel , de pontot nem kaptam !!
-
Tibike24
aktív tag
-
nicolas93
csendes tag
Bocs hogy állandóan írom a hibákat de most meg betettem a pénzem a svájci bankba és nem tudom kivenni, mert azt írja ki, hogy nincs elég pénzed, pedig 9000-et meg még 1 kicsit tettem be,de még 1 dollárt se ad ki
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok,
Cégünk, látta sikerét a "maffiozo.hu" -nak, ezért úgy gondoltuk, ha erre van kereslet, tőlünk megkapjátok.
A fejlesztés kb 3 hétbe telt, egyelőre "beta" állpotban megnyitjuk az oldalt , ami lényegében max. kisebb bugokkal jár.
Mi nem küszködünk szerver és hasonló problémákkal mint a "konkurencia" , ugyanis bármikor betudunk rakatni bármilyen gépet , azon felül a gépeink külföldön tartózkodnak .
Mostani gépünkről bővebben :
Quad-Core AMD Opteron(tm) Processor 2350 (4 Mag )
4 GB Ram
1GBit sávszélességJelenlegi gépünkel, kb 3-5e ONLINE felhasználót elbírunk, ami nem kis dolog . Ez köszönhető az általunk megírt, "takarékos" php-k miatt .
Fejlesztést három programozónk végzi, napi rendszerességgel , akik elég komoly referenciákkal rendelkeznek .Oldal cím : http://netmafia.hu/
Köszönjük szépünk, hogy elolvastad üzenetünk .
üdv NetMafia.hu staff
(kérésetekre topic megnyitva )
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest