- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Genialis
aktív tag
válasz
CsendPenge #41 üzenetére
Az első sorozatot a ledes ventillátorok megjelenése váltotta ki, a másodikat a világító IDE-kábel. Ennyi. Egyszerűen ezzel reagáltam ezekre a csodás hírekre...
-
Genialis
aktív tag
válasz
GeorgeTerror #40 üzenetére
Az előlap azért kellett, hogy ne kelljen csavarhúzózni, (ugye a reset gomb a PC fő alkotóeleme..:D:D:D) Nem volt semmi kedvem kiszedni a gombokat belőle meg hát így is elfért...
-
Genialis
aktív tag
válasz
Satan-Claus #29 üzenetére
Höhöhö...:DD Ez jó vót. Még ha a halálomat is reklámozza. Amúgy az egyetlen balesetveszélyes alkatrész az égő gyertya volt a kaszni tetején :DD :DD
-
Genialis
aktív tag
És az anti mod kampányomnak nincs vége...
BRUHHÁHÁHÁHÁ...
[L]http://home.tvnet.hu/~genialis/modding-x.php[/L]
Bocs. -
Genialis
aktív tag
Na üdv mindenkinek. Ez egy flame topic akar lenni.
Szóval én kurva nagy marhaságnak tartom ezt az egész moddolás dolgot, azt meg főleg röhelyesnek, hogy erre már iparág is épül.
Itt van néhány kép az antimod PC-ről amit elkövettem:
http://home.tvnet.hu/~genialis/modding.php
Nesztek modderek bazze!!!! ;]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest