Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Vajdahunyadvár
09:00-19:00 - Kenyérfesztivál
A Vajdahunyadvárban az idén másodszor megrendezendő Kenyérfesztiválon a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje tart kóstolóval egybekötött bemutatót. Emellett kenyérmúzeum-kiállítás, népi ügyességi játékok minden korosztálynak, a magyar népi hagyományok felelevenítése, kézműves foglalkozások és bábelőadás várják az ide látogatókat.
Szintén a Vajdahunyadvárnál Turczi István költő, irodalmi-zenés programja, a Fuszulyka Mesejátszó Kör bábjátéka, Kiss Domonkos Márk mesemondó előadása és a Nyársapáti Népdalkör és Gyöngyharmat Együttes előadása szórakoztatja a közönséget.ki jön még? remélem lesz rozéfröccs is:d
-
brownus
veterán
tegnap voltunk a debreceni csapókerti tűztánc fesztiválon, és hihetetlenül jól éreztük magunkat. mindenki jól érezte magát
gyönyörű zenékkel és táncokkal.
nekem azért volt nagy élmény mert életemben először voltam tűztánc fesztiválon. a babámmal tűzet is ugrottunk úgyhogy egy évig egészségesek leszünk
Szép napot!
ja, és a tűzijáték alatt ez ment: FOLKerror - népdal dnb alapokon
az ilyen zenétől kész tudok lenni... (van a cd-én rock is, még nem hallgattam meg)
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
ettem nemrég slambuc-ot! jó kis khmm kalória szegény kaja
de ízletes.
tudjátok mi a másik neve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gyönyörű zenékkel és táncokkal.
az ilyen zenétől kész tudok lenni... (van a cd-én rock is, még nem hallgattam meg)
)