- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kinti
csendes tag
A valaszon meg modositok mivel ez kozel sem 50 szo.Egy alapnak viszont jo
csak azt nem ertem minek oda az erlauben?
-
dabadab
titán
-
eri
tag
Először azt olvastam, hogy német tudósok segítsetek. lol
-
pweisz
senior tag
Igen Tisztelt Müllerné!
Feleségem és én szeretnénk önt egy kis vacsórára a házunkba meghívni. Őrülnénk ha önt november 29.-én Vasárnap(Sontag -ból kihagytad a t betüt de gondolom az akar lenni) 19 órakkor körünkben köszönthetnénk.
Baráti üdvözlettelnem pont ez, de ilyesmi)
Monika és Péter Henkel
Na ennyi lenne, nem pontos fordítás, de remélem elég lessz.
Sehr Geerhte Monika!
Ich bedanke mich führs einladen. Wen es meine Zeit erlaubt kome ich zu den Abendessen.
Viele grüsse:
Frau Müller
Valami ilyesmi. -
tildy
nagyúr
Nem tudom nekem az első modndat szabad forditasban valami ilyesmi lenne: Kedves Müllerné!
Engedjék hogy a feleségem és én meghívjuk önöket hozzánk egy kis vacsorára..
Örülnénk, ha november 29én , vasárnap nálunk üdvözölhetnénk önöket.
Na majd jönnek a jó németesek egy upnak jó
[Szerkesztve] -
Kinti
csendes tag
Szaisztok!Szoval van egy szoveg (jelen esetben level)amire valaszolnom kellene kb.50 szoval,de nem igazan ertem a szoveg jelenteset.A szavakat igen,de szamomra erdekesen van megfogalmazva.A szoveg a kovetkezo:
Sehr geeehrte Frau Müller!
Meine Frau und ich erlauben uns,Sie zu einem kleinen Abendessen in unser Haus eimzuladen.Wir würden uns freuen,Sie am Sonnag,den.29.November um 19 Uhr bei uns begrüssen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüssen
Monika und Peter Henke!
Tehat nem igazan ertem,h.most ok hivnak meg vagy hogy van,m.akkor minek az erlauben(egy kicsit zavaros),szoval eleg lenne ha csak magyarul megadnatok,h.mit lenne erdemes erre a levelre valaszolni.Elore is koszonom.
-
süti5
őstag
Köszi mindenkinek, auf sztem is jó lesz, hülye voltam
-
auf dem Bild, szvsz...
illetve a kép helyzetétől függ. itt feltételezi, hogy az pl. asztalon van, előtted. ha a falon lóg, akkor elvileg elképzelhető az an+D használata, viszont nagyon sérti a fülemet, és még életemben nem hallottam, szóval nem igazán javaslom. szerintem.
[Szerkesztve] -
süti5
őstag
Valaki help gyorsan
a képen látok ezt meg azt - an dem Bild vagy in dem Bild? -
CuKoR
senior tag
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:
IGAZATOK VAN...NEMTOK OLVASNI WÁÁ
tényleg holen -> hozni...de már nemtom minek láttam -
tildy
nagyúr
Bővebben: link
Ha tudnék bécsből hozni ilyen házat ez jó lenne...csak ugye nem akarom azzal megszivni hogy előre kell rendelni... -
tildy
nagyúr
Warenabholung
ez mit jelent? Venni akarok bécsben egy szgépházat, jó helyen is lenne a bolt, a mariahilferen, de ez volt odaírva:
Keine Warenabholung möglich !
SZal valami nem lehetséges, de mi?
Esetleg nálam németül jobban tudok besegíthetnének abban, hogy google :yeong yang 5601 wien -
duracell89
senior tag
btw: az ''Ez a mondat olaszul/nemetul/angolul?'' német topikja ittvan Bővebben: link
eleg egy szntem -
lesaux
veterán
Á, szuper, köszi mindenkinek!
-
-
-
lesaux
veterán
Na most melyik?
-
-
lesaux
veterán
Ez mi?
Alle Preise verstehen sich inkl. 20% MwSt. zzgl. -
Old Death
senior tag
Hálám üldözzön
Dánke sőn!
Ezekből csak összehozok vmit!
Tul. képpen csak be kéne mutatni a látványosságokat, pár szót mondani, szal arra jók ezek. Assszem van itthon némi írás beli anyag(csak nem tudom hol) a városról remélem van benne német is. Ha nem akkor ott majd mondom nekik, h vegyék meg és olvassák fel hangosan!
A város honlapját én is néztem, siralmas, legalább egy ilyen város, ami idegenforgalommal bír, megtehetné, h legyen némi anyag olyan nyelven, akik leginkább látpgatják külföldről. na ezt jól megfogalmaztam -
Sil
senior tag
válasz
Old Death #38 üzenetére
Hát, Guglinak nem sok érdemi adata van németül Visegrádról:
Tulképp a város saját honlapjának illene tartalmaznia egy elég részletes leírást a főbb látnivalókról, meg a történelmi dolgokról (németül is), de megnéztem, és elég szánalmas az az oldal.
De ha megvan magyarul a szöveg, segíthetek lefordítani, végülis német szakfordító (is) lennék vagy mifene...(Igaz, gazdasági, nem idegenforgalmi, de annyira csak nem szakszöveg egy ilyen cucc.)
-
Integra
titán
az országh nagyszótárban:
italbolt - e Trinkstube
italárusítóhely - r Getraenkestand
szerintem meg paraszti fejemből simán Getraenkeladen oszt kész
[Szerkesztve] -
czollnerg
aktív tag
okok!
Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest