Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ekszkalibur
újonc
Hi!
Amit kérdeztem a múltkor még mindig nem lett meg, de most egy másik szám címére lennék kíváncsi.
Hátha ez így könnyebb, telós felvétel sajnos csak.
-
MODERÁTOR
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Van egy "dal" a videóban, ami 1:06-nál kezdődik, de sehogy nem találjuk, se shazam, se soundhound, de a kihallható szövegre rákeresés se segít... Nem Marusha Free love-ja, amit régről szeretek, de a stílusból ítélve valami cirka 20 év körüli rave zene.
Aki tud, kérem segítsen! [link] -
Cheesy
őstag
Ennek a számnak tudjátok a címét? Vagy hasonló kedves, funky, feelgood zenét keresek saját fogyasztásra
Születésnapi fejtörő[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
törölt tag
Akkor ennek mi a címe? [link]
-
tonyrulez
őstag
Ennek a zenének keresem a címét
4 8 15 16 23 42
-
akyyy
senior tag
ennek nem tudja valaki a cimét ami ezen videó alatt szól?
[link] -
Reno7
senior tag
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
FRENK1988
veterán
Üdv ismét.
Megy a Viastaon a Brooklyn 99 sorozat. Itt a reklámja. Az érdekelne mi megy alatta?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
-
func93
senior tag
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
zolikaDB
veterán
-
Silious
tag
Sziasztok!
Egy régebbi számot keresnék, körülbelül 80 és 90-es évek körüli lehet.
Elégé híres szám, de csak a klipjére emlékszek.Éjszaka játszódik, egy hullámvasúton, és egy férfi énekel benne, miközben a hullámvasút kocsijából kamerázzák.
Előre is köszi.
-
Peterson_
addikt
válasz seederking #16412 üzenetére
Nem tudom, hogy közben meglelted-e, de a leírtak alapján:
BEN PEARCE - What I Might DoApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
1:44-nél milyen zene szól? [link]
-
jozsi0104
tag
http://www.video.tt/watch_video.php?v=Aka7WmzJQ
Mikor a két nő csókolózik milyen zene szól? 41 percnél látható.Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
pucz
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek, nagy bajban vagyok. Egy ideje körözök egy zenét, amit most megtaláltam egy mixben. De a címét sehol nem találom.
...és 13:05-től kezdődik a keresett zeném. Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm!
-
mokus1
addikt
sziasztok4
Egy szám címére lennék kívánicsi.
Class Fm-en szól néha, kicsit rockos szám és a refrénbe azt éneklik hogy ,,queen". Nem tudjátok mi az? -
x_o_n
veterán
Sziasztok
nem vagyok egy sorozatnéző..sőt,rühellem viszont véletlen elkaptam egy részt és egy zenét ami nagyon tetszik,de fogalmam sincs mi az..
az éjjel nappal budapestben 05.26 hétfő 11:10-11:34 között,olyan mintha oliver lenne,de nem az.sajna nem tudom belinkelni de az rtl online-on megnézhető a rész vagy a sorozatos oldalon amit szintén nem lehet belinkelni
-
gyuri0011
újonc
Sziasztok.
Már egy jó ideje próbálom kideríteni mi a szám címe és ki az előadó ezeken a videókon.
Remélem valakinek ismerős lesz és tud nekem segíteni.
Előre is köszi.
Üdv Gyurihttps://www.youtube.com/watch?v=9rzjdaemjy0
https://www.youtube.com/watch?v=n6KGKobueRQ
-
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
x_o_n
veterán
[ Szerkesztve ]
-
xxSanchez
őstag
Heyho.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #16490 üzenetére
Meghallgattam ezt is, a korábbiakat is, vagy stock zenéket használnak fel, vagy annyira ismeretleneket, hogy ember legyen a talpán, aki felismeri. Csodát sajnos én sem tudok tenni, de azért végig szoktam görgetni a kérdéseiteket, meghallgatom őket és amelyiket felismerem, azt megírom nektek.
Valószínűleg így van ezzel a többi megfejtő is (pl. Aladdin, freaghill és a többiek).Harrrr!!!!
-
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #16494 üzenetére
Mint a stock fényképek [link].
Általában előre elkészítik ezeket a zenéket és a megrendelő kedvére válogathat közülük. Ha például készítek egy videótesztet egy telefonról és szeretnék aláfestő zenét is rátenni, akkor választhatok, hogy jó sok pénzért megveszem a jogot a U2-tól, hogy felhasználhassam a Beautiful Day című számukat a videómhoz, vagy pár dollárért beszerzek egy előre elkészített, a témához illő zenét a stock zenei piacról.
A youtube egyébként tele van ingyenes háttérzenékkel, amik közül lehet válogatni (ezek is stock zenének számítanak).Harrrr!!!!
-
SkyS1gn
félisten
Ja hogy úgy stock, ez azthittem már mást jelent.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Outlander
addikt
Üdv.
Keresek egy számot/klippet.
Valamikor februárban kezdték el adni, hozzánk mostanában jött be.
A klippjében mp-ként váltakozva táncol szőrős férfi, majd csupasz, ekkor a szoba a szőrös, majd együtt egy csajjal... kicsit sok benne a basszus is talán... valami modern gyógyós zene és klipp.
Köszi, akinek ennyiből is lejön...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
xxSanchez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest