- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
ok
-
roPHka
senior tag
totyik zárható! :)
-
roPHka
senior tag
ja, modemes 56.6k-s nettel szakítottam előbb, de hál' nektek, főleg Szeke-nek mostmár megy az ádéSL is :D
minden okés volt, csak a felhasználónévhez nem írtam be az AXELERO.HU-t :U
(méh pont axelerom van :F) :D -
Hequila
őstag
Win 98-csal nem fog menni alapból!!! Kell egy olyan program, hogy WinDSL (az Axelero vagy az Enternetz oldaláról letölthető, Azt feltelepíteni, és követni a readme.txt-ben leírtakat. Utána menni fog!
-
Zoltán
őstag
ADSL-nél kell a @axelero.hu is, illetve kell szám is, de bármi lehet, pl.: 1.
-
roPHka
senior tag
a felhasználónévhez kell @axelero.hu is?! :F mer ha igen akkor kasu vagyok :DDD
-
roPHka
senior tag
tegnap gondoltam egyet, és nyomtam egy format c-t :), aztán ma újratelepítettem az oprendszert egy másik gépre (400-as cerka:) ). csak win98-at tettem fel rá. direkt azért raktam össze azt a kis gépet hogy netezhessek rajta, de erre b@szik menni. fogalmam sincs mi a gubanc. tárcsázásnál annyit ír ki hogy Hiba hatszáz valamennyi, és a hibaüzenet (most nemtom megnézni pontosan) valami ilyesmi :
A számítógép már lekapcsolódott (vagy levált?!) a tárcsázott számítógépről.... stb...
a felhasználó név, és a jelszó ok, a telszámhoz nemtom mit kell beírni, lehet hogy az a gáz :), illetve protokoll-ból mit telepítsek fel? van fent olyan hogy PPP Ethernet akármicsoda...
próbáltam már többször is, más hálókártyával, másik géppel, win98 alatt, és Linux (Knoppix) alatt is.... halvány lila gőzöm sincs hogy mi lehet a gáz...
valaki tudna segíteni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest