Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cambi
tag
HDMI rá van kötve a TV-re (de az ritka esetben van bekapcsolva, csak szükség esetén), aztán sima VGA kábel a monitorra, amit használok, és ami elvileg az elsődleges, és a windowsban a képernyő duplikázására van állítva, tehát amikor nem kap jelet a monitor akkor a TV-n sincs semmi olyankor.
Próbáltam azt, hogy csak a monitor volt rádugva, és azt hiszem úgy is csinálta egyszer két hét alatt kb.
Azt nem tudom, hogy esetleg nincs-e helyén a VGA rendesen, illetve nem is próbáltam mozgatni, de majd úgy is most akartam kicsit kitisztítani belül a gépet akkor meglesem, köszi.
-
Cambi
tag
Üdv Mindenkinek!
Szerintetek az mi a fenétől lehet, hogy hetente egyszer nagyjából a monitor "nem kap jelet", a gép kifogástalanul elindul, ventik, egér, bill., win 10 betölt, és ezt mind onnan tudom, hogy control+escel meg tom nyitni a start menüt látatlanul, majd ki tudom kapcsolni a gépet a nyilak, és az enter segítségével...
Utána bekapcsolom és semmi gond, 1 sec alatt jelet kap a monitor és 5 másodperc alatt bebootol az egész gép. (I7-4790, 980 TI).
Gondoltam ilyen hülyeségekre, hogy a monitor és a TV is rá volt kötve a gépre, és kihúztam a TV HDMI kábelét, stb, másra nem tudtam gondolni. Vadonatúj gép, pár hónapos, és bármi hardverproblémát kizárnék, de annyira nem értek hozzá, mint ti, és sose találkoztam még ilyennel, de kicsit azért aggaszt a dolog.
Előre is köszönöm a segítséget. (Monitort próbáltam a hiba jelentkezésekor kikapcsolni, áramtalanítani, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Hálózati / IP kamera
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: melyik bolygóról jött az In Win háza?
- További aktív témák...
- Mac mini M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - Csak 1db!
- Lenovo P520 W-2133 32GB RAM 1TB SSD
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- NEM TALÁLOD A GÉPET AMIT KERESEL? Gépépítés/fejlesztés, alkatrészek, javítás! BESZÁMÍTÁS VAN!!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest