Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cambi
tag
HDMI rá van kötve a TV-re (de az ritka esetben van bekapcsolva, csak szükség esetén), aztán sima VGA kábel a monitorra, amit használok, és ami elvileg az elsődleges, és a windowsban a képernyő duplikázására van állítva, tehát amikor nem kap jelet a monitor akkor a TV-n sincs semmi olyankor.
Próbáltam azt, hogy csak a monitor volt rádugva, és azt hiszem úgy is csinálta egyszer két hét alatt kb.
Azt nem tudom, hogy esetleg nincs-e helyén a VGA rendesen, illetve nem is próbáltam mozgatni, de majd úgy is most akartam kicsit kitisztítani belül a gépet akkor meglesem, köszi.
-
Cambi
tag
Üdv Mindenkinek!
Szerintetek az mi a fenétől lehet, hogy hetente egyszer nagyjából a monitor "nem kap jelet", a gép kifogástalanul elindul, ventik, egér, bill., win 10 betölt, és ezt mind onnan tudom, hogy control+escel meg tom nyitni a start menüt látatlanul, majd ki tudom kapcsolni a gépet a nyilak, és az enter segítségével...
Utána bekapcsolom és semmi gond, 1 sec alatt jelet kap a monitor és 5 másodperc alatt bebootol az egész gép. (I7-4790, 980 TI).
Gondoltam ilyen hülyeségekre, hogy a monitor és a TV is rá volt kötve a gépre, és kihúztam a TV HDMI kábelét, stb, másra nem tudtam gondolni. Vadonatúj gép, pár hónapos, és bármi hardverproblémát kizárnék, de annyira nem értek hozzá, mint ti, és sose találkoztam még ilyennel, de kicsit azért aggaszt a dolog.
Előre is köszönöm a segítséget. (Monitort próbáltam a hiba jelentkezésekor kikapcsolni, áramtalanítani, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kalandor: Habemus papam
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest