Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Nekem a 2800+-os A64-ekkel volt sorozatosan ilyen jellegü gondom, ezért irtam a fentieket, feltételezve, hogy azonos a probléma, de ezek szerint a gyártó ''megelőzött.
Viszont az emlitett procik mindegyike stabilan ment C&Q nélkül akár három modullal is. Sajnálom hogy nem tudtam segiteni. -
Sir Riccio
addikt
Sajnos el kell hogy egy kicsit keseritselek, ugyanis köztudott hogy az s754-es konfigok nagy többsége engedélyezett C&Q mellett nem hajlandó 2 vagy több memória modullal stabilan müködni. (ez a tény nem függ a RAM márkájától, gyártójától, inkább attól hogy ''egy vagy kétoldalas'' a modul) Mindenképp megér egy misét: letiltod a C&Q müködését,- legalább egy teszt erejéig,- / BIOS-ban és WIN energiagazd lehetőségek / és ha akkor stabil, a választás lehetősége a tiéd, egy modult használsz vagy a C&Q mellett döntesz.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Winner_hun #339 üzenetére
Ha már ennyit szenvedtél vele ne add fel, ugyanis jól láthattad, a FET hőleadó felülete valóban ''fémszerü'' ugyanis fémből van, és a logika szerint mindig erre ''hivatott kerülni'' a hütő felület./hütőborda/ A csillám lemezt igen régen felfedezték, kiváló a hőátadási tényezője, és egyben kitünő villamos szigetelő./És itt most nem a sinen gurúló közlekedési eszköz szigetelésére gondoltam/ Beszerezhető minden alkatrész üzletben.
Továbbiakban a tápod ,-mind a legtöbb táp,- valóban rendelkezik rövidzár védelemmel, bizonyára tette a dolgát és ezért nem szenderült jobblétre semmi a rendszeredben. Az természetes hogy nem tudtál feszt mérni a csatikon, mivel ha a procit eltávolitod csekély az esély hogy az alaplapod ''beinditja'' az amugy kapcsoló üzemü tápot. Tehát fel a fejjel, ne add fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/WIFI/I5-8600K/GTX 6GB/Seasonic focus plus 750w gold/)
- Asztali PC , i7 7700K , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 378GB SSD , 500GB HDD
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB,1TB, Win10)
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest