- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
válasz
Patrick76496 #32426 üzenetére
Ennél jobbat én sem tudok.
Nem kell belenyúlnod a tápba!
Leszeded az oldalát a gépnek, keresel egy üres molexet, rádugod, visszateszed a gép oldalát és kész.
Ha nincs üres molex, akkor egy molex Y kábelre is szükséged van. (molex szokott lenni üres) -
batman.
senior tag
válasz
Patrick76496 #32397 üzenetére
Csak rá kell dugni a tápra. Ha "megszalad", az lesz az egyetlen alkatrész ami tönkremegy, meg a táp természetesen.
------------------
A hibás szektorok az nem feltétlenül fizikai hiba, CHdisk majd kijavítja (remélhetőleg). -
batman.
senior tag
válasz
Patrick76496 #32386 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott.
A tápot én viszont lecserélném a helyedben, vagy legalább tennék rá egy MAXX túlfeszültség védőt. -
batman.
senior tag
válasz
Patrick76496 #32384 üzenetére
Vedd ki ugyanazt a ramot, a bepattintáskor a egyik oldalt 110% a másikat 90% nyomd, ha bepattant az egyik, nyomd erősebben a másik oldalt. Lenne az ötletem, ha a ramra utalna a sípolás, szerintem nem töltődik be a bios, minden alaplapi tápkábel rendesen fenn van?
-
batman.
senior tag
válasz
Patrick76496 #32381 üzenetére
Szia!
Ha a slot 1 -ből vetted ki a ramot és nincs rendesen a helyén akkor jogosan morcos a gép, de ilyenkor sípolással szokta jelezni, mi a baja.
A tápot nem szívesen látnám saját konfigban, de jelen esetben valószínüleg nem az okozza a problémát.
Nem sípol a lap?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest