Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
válasz
MrDerekas #36805 üzenetére
Anno a gépbővítés előtt vettem bele egy CoolerMaster GX450 típusú tápegységet, itt PH-n kérdeztem ki a nagyérdeműt, mikkel érdemes foglalkoznom... viszont ennek már néhány éve, 2013. szeptemberben vettem, megtaláltam egy régi e-mailt a rendelésről.
A videókártyára is gyanakodtam én is, de YT és egyéb "alapjáraton" használatos programok során nem értem a jelenséget. Tegnap azonban volt egy olyan hiba is, hogy lefagyott-beakadt hang és újraindulás... ez jelenthet akár processzor problémát is. Ugyanúgy háttérben futott a YT, közben a Win10 Upgrade után keresgéltem, hol tudnám kikapcsolni, egyszer csak kifagyott és újraindulás.Esetleg vírus, trójai vagy hasonlók okozhatnak-e még ilyen jelenségeket? Vagy kizárólag hardveres problémára gyanakodjak?
Mint írtam is, a korábbi rendszerrel semmi gond nem volt soha évekig, fura, hogy épp a Win10-nél jön elő ez...
Esetleg gondoltam, hogy megnézném a proci hűtését, újrapasztáznám vagy ilyesmi...
Még egy plusz infó eszembe jutott, nyáron, illetve ha kicsit melegebb idő volt még előfordult, hogy olyan játékoknál is lefagyott vagy túlmelegedett a gép, ahol nagy terhelést kapott. Olyankor a tápegységnél is éreztem a melegedést... talán mégis azzal lesz a gond? Olyankor lefagyott a gép, fekete képernyő úgy, hogy percekig nem lehetett bekapcsolni, illetve pörögtek a ventik, de nem történt semmi... gondolom amíg nem hűlt le, addig nem hagyta elindítani magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest