Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Szinkronizációs hiba, én is belefutottam már ebbe párszor. Előnye, hogy nem zavar be az ellen, nem tud a falra felkenni. Hátránya, hogy csak a célban tudod meg hányadik is lettél valójában.
Mazda RX7 Battle Machine (ezzel tolom), igc-ért ez az egyik legjobb a másik meg a Lotus.
Utóbbi inkább a technikás kanyargós pályákra való előbbi meg inkább a zúzósabb pályákhoz. Lotus túl könnyű, egy kis ütközés és utolsó utáni leszel egy gyors versenyen cserébe nagyon durván jól kanyarodik..
-
szakalistvan
senior tag
De elindulnak azok is néha csak te nem látod őket,ma délelőtt pl nagyon sokat mentem egyedül futamot holott ketten léptünk be a lobbiból. Ezért van az hogy magamra küldöm a traffic magnetet.
Ez így nagyon gáz és játszhatatlan.
A +1 körbe én is belefutottam jópárszor nem cheat, párhuzamos versenyek (univerzumok
) zajlanak,ezért akit nem látsz arra nem is vonatkozik a +1 kör.T2 autóimból Az Audi A1-et imádom,meg Lancia-t

Új hozzászólás Aktív témák

- Tesla topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- ASUS RT-AC68U
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elektromos autók - motorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) zajlanak,ezért akit nem látsz arra nem is vonatkozik a +1 kör.