Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer
üzenetére
Nem fogok én senkinek semmit bizonyítani. Nincs semmi bizonyítani valóm. Nem azért játszom hogy másoknak megfeleljek. Elég könnyű belém rugdosni meg beszólogatni hogy én egy senki vagyok a többi nagymenőhöz képest. Eltűrtem hogy belémkötsz itt ott, eltűrtem hogy leoltottál egy olyan faszság miatt hogy nem vettem meg az E92-őt mert az már nem fér bele az értékrendedbe de azt már nyelem le hogy azért is belém köss hogy utálom a csítereket, nem teszek ellenük semmit. Nem az én dolgom. Ha te úgy gondolod hogy önkéntes rendőrösdit akarsz játszani ám legyen az a te dolgod. De hogy én ezek után bizonyítsak neked?? Mért ki vagy te hogy én bizonyítással tartozom neked?? Álljon már meg azért a menet.... Betelt a pohár, kiborult a bili ellepte az agyamat a vér.. Ez van....
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
mindannyiszor ott volt a trükk előtted, nagyon sok magyar sofőr, ügyesebbek, gyengébbek is mondták, te meg mondtad itt a magdét. Most tedd le ezeket az időket nulla tapasztalattal olyan tuninggal, és elnézést kérek tőled utána.
Bárki megpróbálhatja a stadium and hw1 és rouet 55 pályákon a nitrómentes időket.
Új hozzászólás Aktív témák

- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch
- Automata kávégépek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Gitáros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Lightyear - befektetési app
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...