- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #5041 üzenetére
több esély arról volt szó.
waterfront road: nagy tempónál nehéz manőverezni, ha csak picit is szar helyen van a civil, azonnal vége az 1 perces futamnak egy t2-es ellenféllel szemben.
eagle drive: hasonlóan balfasz módon sok a civil, és ha íven van, vagy a dobbantók mögött, még manőverezni se tudsz. Egyik pálya se fekszik neki igazán szerintem.
dover street, dover and lepus, wp and lyons sokkal inkább jó, route 55 is ha jó a sofőr, mert oda azért kell egy kis tudás is, aztán wp and lyonson is sokat érhet a nitro, el is fér, aztán ami érdekesebb, a financial district, mert 2 kanyar van benne, amúgy lehet nitrózni. Nem csoda, ha elvesztetted a fonalat, senki se érti, amiket mondok. Nem a te hibád
szerk: atyavilág, waterfront road... ez bődületes, OK, hogy könnyen lehet nitrózni, de hogyan fordulsz el, miután nitróztál és ott a traffic csak picit is... Eagle drive ugyanez... ááááá ez elképesztően felfoghatatlan nekem. Én totál elvesztettem a fonalat viszont. B.O.C.S.I.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest