Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Kedves Noxwill!
Nem tudom, hogy a mondanivalóm mely része utalt arra, hogy csalónak gondollak, de hogy ne legyen félreérthető: nem gondolom, hogy csaltál.
Az már más kérdés, hogy egy általad kétértelműnek gondolt szövegkörnyezetből miért pont erre és miért nem a másik lehetőségre gondoltál.
Egyébként meg nem mindegy, hogy mit gondolok?
Tegnap pont erről beszélgettem egy munkatársammal, aki egy lövöldözős játékban szokott játszani, de már ritkán teszi, mert megunta, hogy belépés után 5 mp-en belül "head shot"-ot kap. Mesélte, hogy a fejlesztők elkezdték kiszűrni a csalókat, de ennek az lett az eredménye, hogy a beléptető program percekig futtatja az ellenőrzést a felhasználó gépén, hogy nem-e használ cheat programot.
Sajnos mindig a normális felhasználók szívnak! Így is, úgy is
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos
üzenetére
Mondjuk nem értem miért nem. Biztos félnek, hogy elvesztik a boos-os kövér fizető Vér Pistiket.

Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő