Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Most jut eszembe, talán annyit változtattam a linkelthez képest, hogy drift gumit használtam, nem grip-et, mert nekem is nagyon tapadt. Prestige-re nem mentem, így arról sajnos nem tudok nyilatkozni, mennyire lehet jó ez így.

-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Üdv újra!
A Settings legalsó menüpontja a Reset Your Journey, szerintem az lenulláz mindent.
Driftre pedig nekem ezt a beállítást ajánlották, autó pedig szerintem személy függő, hogy kinek mi válik be. Nálam az RX-7 nagyon jó volt, de láttam már Huracan-t is jól driftelni.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Maradj a belvárosi részeken, úgy vettem észre, ott sokkal gyakrabban fordul elő útzár, ha kimentem az autópályára, ott én sem nagyon futottam bele.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Level 40, illetve afelé tudnátok autókat ajánlani? Eddig egész jól ment a Deluxe-os BMW-vel, a hard versenyek viszont megfogtak, főleg, ha kanyargós, hegyi utakon kell versenyezni, ott nem bírok kanyarodni, a kézifék meg nagyon lassít. Driftre/gyíkhamára is jó lenne valami új szerintem, a 180SX-szel ugyan összecsúszkálom a pontokat, de ha elhúz a csapat, akkor nem tudok pontot szerezni, illetve az időből is mindig kifutok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest