Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dragonfx
üzenetére
"aki fanatic annak ugyis mind1"
Szerintem pont a fanatikusoknak nem mindegy!!! Én például az összes nfs-t többször végigtoltam, és most rohadt csalódott vagyok mert nagyon vártam ezt a gamét és egy rakás szar lett.
Ez a játék a 10-12 éves gyerekeknek tetszik akik még nem tudják a szart a jótól megkülönböztetni, mindenki más rókázik tőle...A gépigényről pedig annyit, hogy a gépemen (x2, 2 giga ram, 1950pro) pl a bioshock maxon gyönyörűen ment (ami egy nextgen engine ugyebár), ez a hulladék nfs pedig élvezhetetlen... EA leülhetsz ez elégtelen.
Nem téged akartalak leszólni csak rohadt csalódott vagyok, hogy ezt meg lehetett tenni az nfs névvel.
-
Sirandrish
legenda
válasz
dragonfx
üzenetére
de te elvagy tévedve...itt nem fikázza senki csak elmondja a véleményét a játékról kipróbálás után..ami szerintem igenis a topichoz tartozik...vagy szerinted törvényszerü hogy mindenkinek tetszik?
Te kipróbálod azt mondod "hu de jó" mi kipróbáljuk azt mondjuk "hu de sz*r"...másvéleményen vagyunk de attól még ugyanugy irhatunk vagy te nem igy gondolod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen routert?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hővezető paszták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Minecraft
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest