Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az árkád vezetési élmény szerintem a legjobb az elmúlt évekből! Azt nagyon jól megcsinálták. Szerintem kell hozzá egy jó kontroller is, billentyűzettel nem az igazi. Nekem jobban bejön, mint a Forza 3. Ott a drivatarok állandóan megakadályozták a száguldozást. Itt pont jó a forgalom mennyisége is, jók az utak, eddig a küldetések is tetszenek.
-
gabo91
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Képtelen megújulni.
(nem védem a játékot, sem a készítőket)
De vagy egy olyan masszát raknak le amivel nagyot (biztosan) lehet harapni a potenciális piacból, vagy egyedit de akkor kis szelet jut. Nincs semmi egyedi vagy új benne, The Crew (Ubi) -ből lopkodták ami működik, téma, karakterek stb pedig fast and furious.... volt már egy tucat ilyen, de mégis valamiért 2 óra játék után meggyözött hogy vegyem meg. Összerakták működik, nem nagy dolgok, de megcsinálták nem összeb**ták.
Új hozzászólás Aktív témák
- XMLTV EPG letöltő progi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- Windows 11
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest