Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
Olipapa
üzenetére
Azt elfelejtettem az előző szöveghez hozzá írni, hogy a napi = 3 Sponsorship megszerzése után nyilván a szintektől függően kapjuk a $ jutalmat.
A 'többség' eléri az Icon III -at és az alábbiakat kapja:
Sponsorship 1 --> $16500
Sponsorship 2 --> $33500
Sponsorship 3 --> $50000
Összesen:$100000De amit elfelejtettem, hogy ha megcsinálod a BRR-ben a 3 versenyt, akkor a Daily Assigments résznél fel tudod venni a napi jutalmat 4gold+5skip race!

U.I: Olipapa --> Te mennyi tudsz tuningolni (Tuning pontok)? 7 v. 8? Összesen ugye 3x4=12-t lehet húzni a tuninggal a kocsidon. Én a Mechanic levelnél 42-nél járok és 8-at tudok húzni 1lőre! A következő tuning pont=TP már Mechanic Level 61 kell! Az meg nagyon messze van

-
joe007
tag
válasz
Olipapa
üzenetére
Szia!
Nekem kb: 52000! tp van, mert az elejébe annyira nem érdekelt a dolog és csak gyűltek a kulcsok ill. nem volt tunned kocsim így nem is erőltettem! Most is még 6 nappal a vége előtt végig vittem a BRR-t utána már nem megyek 1 kört se, mert számomra nincs feladat ill. az a kevés lóvé meg nem hoz lázba, ha úgy lenne mint régen Tournament-ben, akkor lehet szenvednék és tolnám hogy minél jobb helyezést érjek el a jobb jutalomért! De így felejtős számomra!

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő