- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Árnyékos sarok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Valaki kérdezte privátban, hogy mi a baj a Suns-szal. Nem szeretek privátban irogatni, mert erre való a fórum, inkább itt kifejtem:
1. Legnagyobb baj a védekezés. Ez a csapat ha a defensive rating-et nézzük, minden idők legrosszabbul védekező Suns csapata. Ez azért is nagy szó, mert volt 19 győzelmes szezon is, na még azok a kölykök is jobb védekezést toltak, ez azért iszonyat szomorú.
2. Támadó játék sem az igazi. A sztárok, főleg KD iszonyat önző, abszolút nem csapatjátékot tol. Tavaly felmerült, hogy kellene irányító, mert nagyon sok az eladott labda. Hoztak kettőt, de továbbra is KD viszi a labdát és adja el ahogy szokta. Szóval játszatunk egy irányítót aki nem csinálja azt amit kéne neki, de cserébe pici és nem tud védekezni.
3. Ez összefügg az első ponttal, de nincsen egy épkézláb center sem a csapatban. Nurkic katasztrófa, Plumlee sose volt nagy ász meg már öreg is mellé van egy második körös újonc. Palánk alatt minden csapat szétaláz minket, ráadásul mivel ez a hármas semmilyen támadásbeli dologra nem képes, ezért a többieket is könnyebben levédekezik.
4. Booker magához képest gyenge szezont tol, nem megy neki a játék alapvetően.
5. KD nem csapatjátékos, hiába dobja meg a pontjait, védekezésben csak ácsorog, támadásban meg ugyanazt a kiszámítható támadást tolja mindig és ezért rengeteg labdát elad.
6. Beal próbálkozik ugyan, de állandóan lesérül. Nem tudja emiatt felvenni a ritmust, sok gyenge meccse van. Emellett ő az a játékos akinek a kezébe kéne a labda, de Book/KD mellett ritkán jut hozzá, nem jönnek ki az erősségei.
7. Alapvetően sérülések terén se szerencsés a csapat, volt bőven, bár az is igaz, hogy mások is szenvednek ettől, mégis jobban megy nekik.Megoldás: tudtam, hogy ez a csapat nem bajnokesélyes, de ekkora gáz játékra nem számítottam. Abszolút nem is élvezik a játékot, a csapat mentálisan szét van esve, szerintem nem is kedvelik egymás társaságát. Két játékos van akiknek van piaca, KD és Book, én simán elcserélném őket fiatal játékosokra + pickekre és megpróbálnék egy kisebb újraépítést. Bealt és Nurkicet nem lehet elcserélni, Bealre pl azt mondták, hogy két első körös draft pick lenne az ára, hogy átvegye valaki. Ennek így semmi értelme, minél előbb resetelik a csapatot, annál előbb tudnak újra valamit villantani. Jelenleg egyre messzebb vannak a rájátszástól, nincs realitása annak, hogy hirtelen ekkorát javuljanak. Ha meg nem tudnak még egy play-in helyet megcsípni, akkor mi értelme van a további cseréknek? Ez nem vezet sehová és legnagyobb payrollú a csapat a ligában. Remélem robbantanak hamar, de a tulaj még lehet bízik a csodában, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Digitális Állampolgárság Program
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...