Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipavlidu!
tag
Szegeden hol vizipipaznatok? (Remelem van itt szegedi )
-
ipavlidu!
tag
Hm, amikor regebben beneztem meg egy kicsit elhagyottabb volt ez a topic.
Nekunk haverokkal fel eve van egy haromcsoves pipank, amikor elkezdtuk meg nem tudtunk semmit, hogy mit hogy, de azota sokat tapasztaltunk, ilyen-olyan praktikakat amiket megtalaltunk azota leirva is forumokon.
Azonban ezzel a szelep meg golyo dologgal gondba vagyok. Ezek tulajdonkeppen hol is vannak pipan?
-
ipavlidu!
tag
Őőő, itt a reakció:
A fény a pipában nagyon táp, épp készül a mienkbe is. Télre tök jó lesz, sokszor olyankor is természetben pipázunk (szeged lapospart), olyan lesz a pipát körülülni mint valami tábortüzet. Mondjuk valszeg tábortűz sem fog ártani ha hideg lesz.
Az alma-kerámia (fasza szo ), hát nemtom, én lusta lennek ilyet csinalni, de ötletes.
[ Szerkesztve ]
-
ipavlidu!
tag
A széntartót egyébként ti is úgy rakjátok rá, ahogy laikus számára pont hülyeségken tűnne? Úgy, hogy nem a fém lap bemélyedésébe rakjátok a szenet, hanem az egész lapot megfordítjátok, hogy a közepe felemelkedjen és távolabb legyen a dohánytól?
Amúgy nálunk dohány nagy része nagyon gyorsan átég (nem lesz íze, stb.), ez ellen mit szoktatok csinálni?
-
ipavlidu!
tag
Akkor utobbi lehet, heten vagyunk harom csore, es folyamatosan szivjuk, mert azt mar megtanultuk, hogy ne tomjuk tul. Igazabol full kialakult zart tarsasag vagyunk, nem szokott az alapemberek kivul jonni mas, es amikor pipank lett meg nem ertettunk hozza semmilyen szinten se. Igy meg poenabb volt magunktol rajonni a dolgokra.
Amugy mi azert raktuk forditva, hogy a szen tavolabb legyen a dohanytol, sztem nincs azzal baj, hogy a vegen mar nem kap meleget. De hat meg kell probalni mashogy is, majd ha lesz valami konkret tapasztalat, leirom.
-
ipavlidu!
tag
válasz ngabor2 #2093 üzenetére
Arra kell vigyazni, hogy igy nyilvan konnyebben lecsuszik a szen a konzolrol, tehat ha mondjuk termeszetben tolod, es nincs full sik talaj, erdemes benezegetni a... a... o ize, na szal az ala a nagy femkupola ala, ami megakadalyozza h elfujja a szel a szenet meg ilyesmi. Azert nemtom a nevet mert azt mi csak 'szelkakasnak' hivjuk, a franc se tudja miert.
-
ipavlidu!
tag
Hm, akkor lehet keramiank cinkes, lehet nezni kene ujat.
sasa311: akkor kemeny idok jonnek, mi pedig pont most akartuk kiprobalni a jobb minosegu fakher dohanyokat. Na mindegy szegedi boltban meg biztos van sokminden raktaron, ideje bevasarolni!
-
ipavlidu!
tag
Holnap megy egy pipas haverom pestre, van szerintetek olyan specko dolog amit csak szultanba' lehet kapni? Csak mert akkor szolok neki...
-
ipavlidu!
tag
Hát akkor van egy olyan előérzetem hogy egy kiló dohánnyal, és ilyen-olyan plusz alkatrészekkel fog visszajönni.
[ Szerkesztve ]
-
ipavlidu!
tag
Uramisten, milyen 'blokkadasi' lavinat inditottam el.
[ Szerkesztve ]
-
ipavlidu!
tag
Vegre, megvan!
Csinaltattunk egy egyedi piros fenyu vilagitast pipahoz egy ismerossel, nem a "ledetrakagasztokapipahozcelluxal" gany, hanem tenyleg nagyon profi. Erdemes utananezni, hogy valaki csinal-e meg ilyet, vagy hazilag barkacsolni, mert sotetben iszonyatjol nez ki, minden fontosat szepen bevilagit.
Majd toltok fol kepet.
-
ipavlidu!
tag
válasz CASper666 #2228 üzenetére
Egy talapzatunk van, amibe pontosan beleillik a pipa, és ebbe a talpba van beépítve az elem és az öt piros led is, meg minden más ami kell a működéséhez. Mivel nem én csináltam, csak ennyi látszik, majd a készítőtől megkérdezem a továbbiakat. Aki csinálta ismerősöm ismerőse, és nem is nagyon ismerem, szóval nem biztos, hogy tudok további infót szerezni, majd kiredül.
Külön a talpról nincs képem, az első képen ami látszik annyit tudok most mutatni belőle...
Mivel este fényképeztem igazán jó kép nincs, az egyiken nem látszik a fénye, a másikon meg csak a fénye látszik, mindenesetre jól kijön, hogy nagyon jól néz ki így egy pipa.mod: nem találom mobil adatkábelt, ha meglesz mennek a képek
[ Szerkesztve ]
-
ipavlidu!
tag
Hm, ha jól látom nagyon rég néztem árlistákat, lehet hogy félrevezettelek kicsit, ez a pipa pl. olcsóbb mint gondoltam!
Ugyanis ugyanilyen van nekünk is csak három csövesben! Csak ajánlani tudom habár a kerámia kicsit kicsi, és vannak kisebb hibái (tömítések kicsit bugosak, a csövek nem túl időtállóak), de nagyon jó pipa!
A buzis színért még számolunk! Amúgy pl. piros led világítással kurvajól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
ipavlidu!
tag
Hat magassag szvsz nem sok mindent. Azt, hogy mennyire magas, erdemi szerepe nincs. (Szereny velemenyem szerint hangsulyozom). A dohanyok kozt van nemi kulonbseg, szerintem a hennawy altalaban rossz (ezt viszont nagyon sokan tagadjak), a legtobb gyartonak van egy-ket elcseszett dohanya, de ugy nagy altalanossagban jok. Dragabb dohanyokat mar pro pipaskent erdemes venni, amikor kitapasztaljatok, hogy hogy lehet azt megcsinalni hogy ne egjen szenne a dohany meg ilyenek.
Szenbol meg 40mm-est!
-
ipavlidu!
tag
Udv a klubban!
En speciel 40 mm-es szenet ajanlanek, a kicsi nalunk nem birta sokaig (tulajdonkeppen semeddig), de az meg nem biztos hogy nalad nem valik be. Erdemes utananezni a specko, csak gaztuzhelynel begyujthato szeneknek is, amik viszont tovabb egnek.
Hat dohanyokat probalgatni kell, kinek mi jon be, mindenesetre en megtalaltam a nagy favoritom: fahejas. Iszonyat jo. Amugy nekem speciel az al waha dohanyok jonnek be.
De mint mondtam probalgass minel tobb izt es minel tobb gyartot is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- OpenMediaVault
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest