Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nonoyoyo #1798 üzenetére
hüp-hüp, ne bánts lécci!
Hehe, szinte tolvajnak éreztem magam, hogy ennyiért lopom ezt a sávszélt. Na jó ez is csak vicc, az ingadozások úgyis mindenért kárpótolnak...
(#1799) FRENK1988:
Az a mese lehet valós is, főleg ha a FŐ antenna az Óperenciás tengeren túl, az üveghegyen is túl, ahol a kurtafarkú malac is túr van... -
pityeszka
őstag
válasz
nonoyoyo #1262 üzenetére
Apukám, többször hívtam az ügyfélszolgálatot mint ahogyan azt te el tudod képzelni, pláne a kezdetekkor.Újsághirdetés?Te miről beszélsz?
Szerintem annyit azért megtehetnének, hogy szólnak ha hálózatfejlesztés van vagy leállások lesznek adott időpontban, mert akkor (csak példának írom) nem utalgatok mondjuk pénzt elektronikusan, nehogy elvesszen a pénzem az éterben, vagy nem nyúlok azonnal a telefonért, hogy hívjam őket.Sokszor volt már úgy, hogy betelefonáltam, hogy 1-2 napja nincs netem és azt a választ kapom, hogy pedig tökéletesen működik. LOL! Jó, nekem is volt az utóbbi időben elkövetett bűnöm velük szemben, de az élet nehéz!De, hogy valami jót is írjak, az elmúlt 1 évben fejlődött annyit a társaság, hogy eljutottak a tudok normális netet szolgáltatni szintre.
Tehát elégedett vagyok velük.
Mayki26: te meg szépen menjél be és mond el a problémádat.Biztosan meg tudják oldani.
-
Mayki26
csendes tag
válasz
nonoyoyo #1262 üzenetére
hmmm nem tudom hogy ezt nekem írtad -e?
De itt az a gondom amit le írtam , sok mindent olvastam már , tudom hogy a google az én barátom de már ott is át olvastam mindent a-z -ig . De erre a kérdésre semmi válasz nincs! Csak eben a fórumba reménykedtem ,hogy talán valaki tudja mi lehet a hiba oka?!
De úgy látom itt is csak az embert cseszik le , de konkrét választ nem kapok. -
Chosen One
csendes tag
válasz
nonoyoyo #1072 üzenetére
nonoyoyo: *****************? ****************!
***********************! Levélben küldték hogy emelik a netet! *****!
És az neked vihar mikor éppen csak csepereg valami kis szmötyi az égből?----
A felhasználót durva személyeskedésért kiraktam egy napra gondolkodni.[ Módosította: 7 ]
-
llax
senior tag
válasz
nonoyoyo #950 üzenetére
Nem nekem szólt, de azért válaszolok...
"kinek a szerződésébe van beleírva a kötelező emelés?"
Alapvetően senkiébe.
1. De ha ígérgetik, akkor illene időben cselekedni. Nekem a tavaly májusi számlával együtt érkezett a tájékoztatás, hogy hamarosan emelnek. Ezekszerint: hamarosan = 8 hónap
2. Nem tudom pontosan mikor módosították az ÁSZF-et, csak azt tudom, hogy hónapokon át:
a.: ha a havidíjat nézem, akkor nem létező díjcsomag után fizettem
b.: ha a sebességet nézem, akkor létezett az ÁSZF-ben, csak jóval olcsóbban, mint amennyit fizettem"a honlapnak egyik jellemzője, hogy bárhonnan, bármilyen szolgáltató netét használva nézed meg ugyanazt látod"
Egy kérdés: PHP alatt a "REMOTE_ADDR" utasítást ismered???
De megoldható más nyelvek alatt is... Az ezzel visszakapott IP cím alapján egyénre szabható, hogy ki mit lásson az oldalon. Ebben a konkrét esetben nem alkalmaztak ilyet, csak mint lehetőséget vázoltam.
De ugyanígy lekérdezhető a böngésződ, oprendszered típusa és verziója is, a gépedre telepített netes szolgáltatások stb..., ezektől is függővé tehető a képernyődön megjelenő tartalom -
Sntnl
csendes tag
válasz
nonoyoyo #926 üzenetére
Meg amugy ha ránéztél volna arra az oldalra (ami már nincs) magasról nem érdekelt engem az az oldal nem is frissítettem,semmi.Megkértek szüntessem meg azt az oldalt mert járt a szám hogy szakadozik a net megszüntettem.Szóval csak ott ált és egyetlen egyszer se frissítettem,max annyi hogy a haver irkált bele.Naracom-ot meg már nem akarom "szarakom" ként reklámozni mert már nem érdekel hogy laggol,szakadozik.Van egy hónapom annyit már csak kibírok
-
llax
senior tag
válasz
nonoyoyo #917 üzenetére
"én csak egyet nem értek: ha a net előtt töltött időd negyedét fórumra írogatással ill. sebességméréssel töltöd"
A fórumra általában akkor írok, ha valami gond van nálam. Nem egyszer modemmel kapcsolódtam, amikor az adott hozzászólást írtam (nem csak azért kapcsolódtam, hogy írhassak, hanem azért, mert pl. hazaérkezésem óta még a mailjaimat sem tudtam elolvasni).
Nyugodtan visszaolvashatsz, én szidni nem szoktam őket. A fórumot olvasni meg akkor szoktam, ha új hozzászólás érkezik, erre a topikra be van állítva az email értesítő. Sebességet legtöbb esetben azért mérek, mert "érezhetően" nem stimmel valami..."gondolom nem naracomot dícsérő kispajtársaid miért nem mennek máshova?"
Általában olyanok szidják jobban, akik nem szenvedtek sok éven át modemmel, akiknek fogalmuk nem lehet arról, milyen 50kb/s alatt az élet...
Tavaly decemberig nem volt más szélessávú szolgáltató a környéken. Sem kábel, sem ADSL. Mostmár van kábel, hasonló sebességek mellett hasonló árakkal, de még néhány hónapig nem mernék váltani, még nem tudom, mennyire megbízhatóak. De ha a Naracomnál nem lesznek fél napos leállások (volt amikor gyakran előfordult ilyen, meg olyan is, hogy egy hétig nem tudtan "normálisan" használni), akkor nem is fogok mostanában váltani.
Amíg nem volt itt a Naracom, addig csak modemmel és GPRS-el tudtam kapcsolódni. Ezeket a szolgáltatásokat vegyesen, "spórolósan" használva is havi 10-15kHUF ment el netre, ha kicsit intenzívebben kellett használnom, akkor ennél jóval több is kijött, szinte használhatatlan sebesség mellett.
-
szabonagyur
félisten
válasz
nonoyoyo #919 üzenetére
Szeva nem tudom, hogy te ki vagy, de annyit mondok, hogy azt az oldat nem én csináltam nekem semmi közöm hozzá, ezt magad is láthatod, ha visszaolvasol egy kicsit. Jah és én se túl rég írok ide be, pedig már rég tudok erről a fórumról. Eddig nekem se volt semmi bajom vele, minden ment teljesen, ahoyg ezt első hozzászólásomnál látni is lehet, csak mióta ez az úgynevzett emelés van azóta ilyen vacak a netem. De már 3 napja nagyon szépen fut a net, és eddig minden elismerésem a naracomé.
-
llax
senior tag
válasz
nonoyoyo #913 üzenetére
Van sok elégedetlen ügyfél, csak nem sokan írnak ide.
A szolgáltatásukat használó ismerőseim közül még senki sem dícsérte őket. Ha szóba kerül a net, akkor nem válogatnak a szavakban...Nálam a sebességgel általában nincsenek gondok, de néhány perces üzemszünet elég gyakori (van olyan nap, hogy többször is belefutok ilyenbe), ritkábban sokperc-néhányóra időtartamra is leáll... Néha csak pillanatnyi szakadások vannak (pl. ftp letöltésnél az is elég kellemetlen), a routerem log-ja szerint a mai napon 4-szer fordult elő és még nincs vége a napnak...
Mindezek mellett én azon ritka Naracom ügyfelek közé tartozom, aki még egy percig sem gondolkodott a szerződés felbontásán (hűségidő már lejárt).De ha még nem használtad tartósan a szolgáltatásukat, akkor javaslom írj alá egy éves szerződést és beszélgessünk erről a témáról egy év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest