Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacyka0727

csendes tag

válasz Goll-r #1075 üzenetére

Szerintem meg ezt a topicot nem a naracom ellen hozták létre, hanem a róla alkotott véleményre voltak kíváncsiak...(már ha megnézed az első hsz-t). Lehet akármi a véleményed róla, ide leírhatod, és nem kell rögtön leugatni valakit ha nem szidja. Ha szerencséd van itt még segítséget, megoldást is találhatsz a problémádra (persze ha olyan hangvételű levelet írsz ne csodálkozz hogy semmibe vesznek, de legalább kiadtad magadból :) ) Persze vannak olyan dolgok amire nincs magyarázat pl.: ügyfélszolgálat hozzáállása, de mondjuk ezen a fórumon meg lehet őket kerülni ;) . Azért lesz olyan egyoldalú ez a fórum mert legtöbben csak akkor jönnek ide ha nem megy valami.... Én se hittem volna valamikor, de már tudom hogy meg lehet ezt csinálni hogy normálisan menjen...(mi volt vele ne kérdezzétek, most jó, nem kell bántani :D ) Nagyon ritka hogy ne legyen net, néha magasabbra szökik a ping is....aznap este max nem játszok, de másnap megy úgy ahogy kell. Biztos van jobb, stabilabb de nem olyan rossz ez. Ezt régen én se hittem volna el :D

Úgyhogy nem egymást kell oltani, azzal nem lesz jobb. Van annál járhatóbb út is, ki is van taposva, nektek csak rá kell találni :DDD

Jah, és kösz Tibi :R

Új hozzászólás Aktív témák