Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SindaNarmo

tag

válasz dannyl #91 üzenetére

Nem tudom, ritkán használok ilyen funkciókat, inkább lejjebb veszem a grafikai beállítást. Mivel attól egy játék nem lesz jó hogy szebben néz ki, vagy van benne RT vagy PT, nem ad hozzá semmit (már a játék élményhez, persze másképpen fog kinézni). Persze van akinek ez a lényeg.

Csak akkor használok ilyet, amikor nagy ritkán 4k-s tv-n akarok játszani (pedig a hardware nem erre van kitalálva) és nincs kedvem a beállításokkal babrálni. Az a cél hogy fusson nem az hogy hogyan néz ki.

A kártya rendben van.
    Magát azt a felfogást tartom rossznak, hogy minden áron mindent a legjobb beállításon/RT/PT akarnak az emberek futtatni minél nagyobb felbontáson (olyan hardware-en ami arra nem képes) mert a marketing bs azt mondja és el is hiszik. És ezt általánosan értsd, CPU/GPU és minden más perifériára is igaz.

Pl részemről szándékosan maradtam 1080p-n mert nem érzem úgy, hogy a nagyobb felbontás miatt annyival jobb játékélményben lenne részem, mint amennyi plusz erőforrás kellene ahhoz hogy azon is "jól" fusson. De ez az én döntésem/gondolkodásom.

Új hozzászólás Aktív témák