- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
köszi.
A más helyre telepitést meg azért is kérdeztem, mert azért a napelemeket meg az akksikat nem nagy macera leszedni és feltenni a másik helyen, ha egyszer már kifizettem akkor a másik helyen miért ne én használjam, esetleges bövitésnél is jol jon ha már az uj épületben lenne kiépitve napelemes rendszer.csak nem tudom, hogy mennyire engedi illetve szabályos igy.
Mert azon gondolkozom, hogy most olcsobban hozzá lehetne jutni és a szulöi házra felteteném, mivel jelenleg nekem nincs olyan amire fellehet tenni, de később tervezem és oda akkor átvinném .
A 3 fázis növelné a bekerülési költzséget vagy ugyan anynibol megoldanák a telepitést mint aho már van ? csak mert ha jol tudom önmagában a 3 fázis se olcso mulatság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Autós topik
- iPhone topik
- Filmvilág
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest