- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #10982 üzenetére
Igen, sajnos már volt rajta itt-ott rozsda, bár a tavalyit a kipufogóra értettem. Mióta Marcell kezelésbe vette, megcsinálta normálisan, rozsdamentesen hegesztette, jó lett. A váz ép, sztender kapott az élettől. 4000Ft körül lehet venni rá bontottat (jó állapotút), talán 20k körül lehet az új, de még azt nem találtam. 50-es Yamahára 10-14k ezért gondolom, hogy ~20k. Meglátjuk, hogy mi lesz... Most beszéltem Marcellel, jövő héten viszem hozzá a motort, megnézzük a fuldoklás okát...
Fiatalabb nem lesz. Ez már biztos... Próbálom életben tartani, ezt-azt mindig kell rajta csinálni/cserélni... De egyre jobbnak tűnik, látom a fényt az alagút végén
csak nagyon dudál...kcsa: Sajnos én nem tudom bevinni (nincs hova). Ahol lett volna, ott is az 50-esért is szívták a véremet, a 180-as meg már nem megengedett gép... Néhány lakó mondta, hogy bevihetem, de tudtam, hogy feljelentgetés lett volna belőle, amire meg nincs szükségem. A takargatással sokat tudok rajta segíteni, de az igazi az lesz, ha majd mélygarázsba tudom tárolni... Remélem minél hamarabb, de sajnos most még marad az utca.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek