- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
DigitXT #10982 üzenetére
Igen, sajnos már volt rajta itt-ott rozsda, bár a tavalyit a kipufogóra értettem. Mióta Marcell kezelésbe vette, megcsinálta normálisan, rozsdamentesen hegesztette, jó lett. A váz ép, sztender kapott az élettől. 4000Ft körül lehet venni rá bontottat (jó állapotút), talán 20k körül lehet az új, de még azt nem találtam. 50-es Yamahára 10-14k ezért gondolom, hogy ~20k. Meglátjuk, hogy mi lesz... Most beszéltem Marcellel, jövő héten viszem hozzá a motort, megnézzük a fuldoklás okát...
Fiatalabb nem lesz. Ez már biztos... Próbálom életben tartani, ezt-azt mindig kell rajta csinálni/cserélni... De egyre jobbnak tűnik, látom a fényt az alagút végén
csak nagyon dudál...kcsa: Sajnos én nem tudom bevinni (nincs hova). Ahol lett volna, ott is az 50-esért is szívták a véremet, a 180-as meg már nem megengedett gép... Néhány lakó mondta, hogy bevihetem, de tudtam, hogy feljelentgetés lett volna belőle, amire meg nincs szükségem. A takargatással sokat tudok rajta segíteni, de az igazi az lesz, ha majd mélygarázsba tudom tárolni... Remélem minél hamarabb, de sajnos most még marad az utca.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest