- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Kéne nekem ramiris árlista!
-
BobMaster
senior tag
Viszonyítási alapnak megteszi. Azt nézd meg, hogy az egyező tételeknél milyen az eltérés (pl. a Te kiskered olcsóbb kb. 2%-al) és ezzel kalkulálva közel helyes összeget kaphatsz.
De ha bejársz ahhoz a szegény boltoshoz, esetleg bratyizol vele, akkor idővel akár a föld alól is előkerít neked dolgokat, többet tudsz alkudni, garis ügyintézés esetén pedig sokkal szivélyesebb lesz, neadjég kipróbálásra oddad dolgokat (persze ezek ''nagy'' boltnál, mint M...l és Bl....sh nem működik). -
BobMaster
senior tag
Van a raminak frachise rendszere, itt felszorzott összeggel látod minden terméküket. Pl itt: Bővebben: link
-
Trak
addikt
válasz
BobMaster #39 üzenetére
Pfff.... ez nagyon kellett....
Rohadtul nem arról van szó, hogy a nagykerben akar vásárolni, hanem csak egy árlista kell neki... Nekem is csak azért kellett, hogy ne kelljen bemennem a kiskerbe, ahol vásárolok. Mert ha bemegyek, ők is az aznapi árlistát szedik le, és nézik meg, hogy mit tudnak hozni.
Így meg egy kicsit egyszerűbb, ha közvetlenül meg lehet nézni. Legalább nem ők nézik el. -
Legolas
senior tag
válasz
BobMaster #39 üzenetére
Nem akarok én semmi illegálisat! A kiskernek ahol vásárolok, csak árlistakivonata van, de mindent meg tud hozni a ramiból. Azért kellen egy aktuális rami árlista, mert tudom mennyit tesz rá a kisker és így ki tudnám számolni, hogy mennyiért tudok vásárolni olyan dolgokat, amik nincsenek rajta a kisker árlista kivonatán!
-
BobMaster
senior tag
Alapíts egy Kft-t 3 millából, vedd be a tevékenységi köreid közé a hardver forgalmazást, és te is vásárolhatsz nagykerben
Keres egy ügyleten max. 10%-ot, ezt akartad tudni? Ebbe már beleértendő a rezsije, a munkabér, a szállítás, a járulékok, az iparűzési adó, és még sokminden. Tehát ez sem tiszta nyereség. -
Legolas
senior tag
Be tudná valaki linkelni a legújabb Ramiris árlistát?
Nagyon megköszönném. És csak a rami jó, mert onnan rendel a kisker, ahol vásárolok!
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Mostmár tudom miből élnek meg a kiskerek
Melyik a legolcsóbb nagyker? valaki tudna nekem segíteni egy plexis oldallap vásárlásásban?
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Nincs itt vlaki aki tud küldeni egy Expert árlistát?
Ha esetleg jó áron van, tudnék ott vásárolni is vele ? (Persze plusz pénzért neki)
Elég lenne az árlista is egyelőre... -
xxmen
tag
Nekem meg teljesen mind1, hogy honnan szerzik, nem az a lényeg...
-
xxmen
tag
DemandBővebben: link, Coomp-kerBővebben: link. Reklámozzunk 1000-rel.
-
westlake
félisten
mazsolazz
Bővebben: link -
Trak
addikt
Nem tudna vlaki nekem küldeni egy olyan nagyker árlistát, ahol lehet kapni
AOpen AK79D-400 Max alaplapot?
Előre is köszi!
Ebben a kettőben elvileg kapható, de lehet hogy máshol is.
http://www.rce.hu/start.php
www.sowah.hu -
ityam
őstag
Mi az Expertben vasarolunk legtobbet. az arlistajukat nezve valszeg a mistral es a demostudio is onnan vasarol.
meg meg mi intercompban is regisztralva vagyunk csak miota atkoltoztek nem akarunk olyan messzire menni igy marad az expert. az kozel van legalabb.
[Szerkesztve] -
q0w1e2
tag
kicsit feleleveníteném a témát.
az érdekelne, hogy ki milyen nagykerben vásárol. két helyre már regisztráltam magam (sowah, chs), de más is érdekelne. -
Fisha
őstag
Nem nagy hackerkedes
. A html kodban latszik, hogy a password.js-t hasznalja ''autentikalasra'' (jo vicc
, internet temporaryban megkersed a password.js-t es talasz benne valami ilyesmi sort:
if (jelszo=''kati'') {
window.location.....
}
else {
alert (''rossz jelszo'') {
}
u.i.: ennek amugy mi ertelme van? Az en szememben egy ilyen ceg csak lejaratja magat... -
q0w1e2
tag
tehát!
szeretném a céget regisztrálni, és arra várnék javaslatot, hogy mi a legolcsóbb. -
q0w1e2
tag
up!
-
q0w1e2
tag
visszatérnék az eredeti kéréshez.
egy RAMIRIS árlistát mutatna valaki? -
q0w1e2
tag
beléptem. thx!
ha van időd leírhatnád a technológiát. -
q0w1e2
tag
nekem a html-ből nem derült ki. nem a password.js-t kéne megnézni? de nem tudom.
-
q0w1e2
tag
megnézegettem. közel azonosak az árak. van ami itt olcsóbb, van ami ott.
azért gondoltam a ramirisre, mert a sowah-s garancialevél a ramiristől származik, tehát a sowah a ramiristől vette, ezért nyilván ott olcsobb. nem véletlenül van a 3hónaponkénti 500 000 ftos alsó limit.
jó lenne, ha el tudnád küldeni a listát. -
q0w1e2
tag
nem ragaszkodom. a céget akarom valami nagykerben regisztrálni. most a sowah-ban vagyunk. most megnézem amit belinkeltél. thx!
-
q0w1e2
tag
hi!
nem tudna valaki egy ramiris-es árlistát mutatni?
vagy csak egy pár termék árát. akár e-mail-ben is.
thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest