- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
kiskiralyok #6047 üzenetére
Faxa és amit megrendeltünk!?
-
wwhy
veterán
válasz
ha elírta, akkor miért nincs vajon még mindig kijavítva?
-
Norbi21
senior tag
válasz
De ha nekem visszaigazolták valami kóddal a rendelést akkor már meg kell hogy kapjam ugye? Annyira beleéltem már magam
! Valaki meg tudná mondani, hogy abban az esetben mi a teendő, ha neadjisten kihozza a futár a telót és nincs otthon senki? Mert ha véletlen jön a c902, tökönszúrom magam ha ez miatt nem kapom meg
!!
-
Coyot
őstag
válasz
Hát lecsúsztam róla sajnos, ma reggel már itthon sem volt telefon, ellenben szerdára gérték hogy hoznak, és itt még azt sem mondták, hogy tilos árustani. Még a végén tényleg kapok szerdán c902-őt
de úgysem...
-
embe
nagyúr
válasz
Ma bementem Nyíregyen a vodához. Ott azt mondták, hogy pénteken minden C902-est eladtak, majd jött az email, hogy fel kell függeszteni az értékesítést. Nem is rendelhető.
Idióta barom banda ott a marketing osztályon. Már csak annyi kérdésem lenne, hogy Nokia 6230i van?? -
válasz
kiskiralyok #6034 üzenetére
ez igy inkább nocomment...
-
motogirl
tag
válasz
Egyébként egyik márkában sem adnak C902-öt, mert NINCS nem pedig azért, mert pofára adják a telefonokat.
-
motogirl
tag
válasz
Egyébként egyik márkában sem adnak C902-öt, mert NINCS nem pedig azért, mert pofára adják a telefonokat.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Megjelent a OnePlus 13T
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest