Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
válasz
janes1976 #19192 üzenetére
Tőlem ilyet kérdezni...
Díjszabás 07. 01-től vs. Díjszabás 06. 01-től
Oly:
Eddig mindig havonta változott. Szerintem most sincs indokuk ezen változtatni.
-
janes1976
őstag
Bejött. Véletlen volt.
-
vitamax klub csomagban a hálózaton kívüli 59.5 forintos percdíj elég barátságos
-
janes1976
őstag
A készülékhűséget tuti nem lehet felmondani, mivel ahhoz nem nyúltak.
-
Vangelis
félisten
válasz
janes1976 #19184 üzenetére
Figyelj.... szerintem sokan átmennének.
Okos döntés volna részükről.
Meg náluk is sokan vettek szifont nagy csomaggal. Tuti sokan lemondanák és választanának kis csomagot.
lehet többet buknának mint keresnének.Üzletpolitika. Majd eldöntik.
A vodafone honlapja is beszart?!
-
-
janes1976
őstag
Tényleg, a té áthárítja? Nagy a csend.
Tomessz85: a tarifahűség tuti felmondható, mivel nem ezt írtad alá. A készülékhűséget nem tudom.
Akárhogy nézem, mivel minden csomag drágul, így sztem az mondja fel, aki akarja, mivel ez egyoldalú szerződésmódosításnak minősül, ami téged hátrányosan érint, ráadásul te nem ezt írtad alá. Rendkívüli felmondás, azonnali és még lóvét se kérhetnek vissza.
Ha nem engedik akkor fogyivédelem, ők hivatalból eljárnak.
-
Tomessz85
tag
Tehát akkor a lényeg ,hogy a "teljes" hűség nem mondható fel csak a tarifa hűség .. azaz válthatok kisebb csomagra ? A váltásnál megint alá kell írnom x évet ,vagy ott már nem kell vállalni elkötelezettséget ?
Amúgy úgy lenne fair szerintem ,ha a teljes hűség felmondható lenne, hiszen anno a telefont is egy olyan "csomag" részeként vettem amiben az adott díjcsomag az adott havidíjjal elég jelentős részt képviselt
-
janes1976
őstag
Hamar lekapták.
Talán fosnak hogy indul a sorban
állás?
-
janes1976
őstag
11-től vodafone sajtótájékoztató.
Jól. Nekem aszondta az ügyintéző hogy pár száz forintnál is felmondható a tarifahűség, de nem tőle hallottam.
Úgyhogy ma nem, de holnap intézem, ráadásul írásban. 6600-ról 7410-re módosul nálam.
Az lett amit mondtunk, az mondja fel aki akarja, mivel ez egyoldalú szerződésmódosítás, ami a FRISS ÁSZF-be is rendkívüli felmondással 15 napon belül felmondható.
-
MCs88
aktív tag
Ugye csak a szemem káprázott, hogy Vállalkozó Fix 1700-am havidíja 3175Ft-al emelkedik??
-
Brutális eb
addikt
Hehe ez mi?
Hatályos: 2012. május 7-től:6685
Hatályos: 2012. június 7-től:5685
Vodafone 200 plus -
janes1976
őstag
válasz
hackeeeee #19171 üzenetére
Na helyzet van. Ne rohanjon senki sem! Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol elmondták hogy még nincsenek tájékoztatva, ma 11-től lesz egy nagy sajtótájékoztató. Úghogy ma sztem hiába megy be bárki is, mert még fogalmuk sincs hogy mi van. Amúgy felmondható a tarifahűség mert egyoldalú szerződésmódosítás történik, ami engem hátrányosan érint.
(a) Az Előfizető a határozott idejű Előfizetői Szerződést rendkívüli felmondással mondhatja fel, az alábbiakban meghatározott esetekben:
i. Amennyiben a Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket az ott meghatározott esetben egyoldalúan módosítja, amely módosítás az Előfizetőre nézve hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Előfizető a módosításáról szóló értesítés kézhezvételét követő 15 (tizenöt) napon belül jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződés azonnali hatályú, további jogkövetkezmények nélküli felmondására. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe, már a menüből is eltűnt a július 1.
-
wwhy
veterán
ha vki átküldi nekem, felteszem és mindenki letöltheti ...
-
Húú, mondjuk pár csomag látom elég nagyot ugrott. Na az gáz..
-
janes1976
őstag
Nekem még meg van nyitva.
-
Caldera
senior tag
Engem a Matrix1 és Kontakt1 érint, az előbbit 200,- utóbbit 100,- Ft-tal emelték. Percdíj, lebeszélhető mennyiség nem változott.
-
Peethy
őstag
válasz
Barthezz2 #19153 üzenetére
Havi 60 órát telefonálok flottán belül, ha 7-800-at emelnek, akkor lesz 2200-2300 a havidíjam, amiből 800 lebeszélhető, és még van 80 ingyen SMS-em is. Szerintem még így is jó, és ameddig a barátnőm Egerben lakik, én meg 250km-re, addig valami úgyis kell
Oké, van Skype, de nincs kedvem mindig gép előtt ülni...
(#19154) maggi1886076: ne aggódj, mindenki beszállt már a "közösbe", nem csak egy tízezressel, amiből most az állami mobilszolgáltatót csinálják majd
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
hackeeeee #19150 üzenetére
Úgy tudom, hogy a max 700 Ft-ra nem megy áfa..
(#19149) Peethy: Valóban az. Ha telefonálni akarunk, akkor meg úgy sem tehetünk semmit
Más:
Amúgy nem nagyon értem a háborgókat, hogy most rohanjunk a legkisebb csomagra váltani. Nem csak magaddal szúrsz ki akkor? Gondolom nem véletlenül vette valaki anno a nagyobb csomagot, hanem mert szüksége volt rá. Most meg akkor még sincs, ha pár száz forint miatt rohanni kell lemondani, meg váltani a legkisebb csomagra?
Akkor miért nem akkor gondolja meg valaki, mikor megkötötte az előfizetést, hogy kell-e 20k-s előfizetés..Persze tisztelet a kivételnek..
-
janes1976
őstag
Akkor gyakorlatilag a tarifahűséget fel lehet mondani.
Egyoldalú szerződésmódosítás.
-
Vangelis
félisten
Akkor góóó mindenki váltson a legkisebb csomagra!
Szívjanak egy kicsit!
Picit lesnének biztos, ha jó pár ezer ember most leváltaná a drága díjcsomagokat minimálisra.
-
Enyém 360 Ft-al ment feljebb. Ezért talán nem háborgok
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peethy #19144 üzenetére
Jókérdés...
Mondjuk a poén az egészben, hogy mondjuk a fix-es csomaggal rendelkezők csak jól járnak.. Hogy miért? Mert ha régebbi az előfizetése, és osztott, pl. 2-3 sim van benne, akkor is egyszer fizeti ki a 889Ft-ot, közben több kártyát használ, plusz le is beszélhető.... Szal lényegében kicsivel többet fizet, de azt le is beszélheti.
-
Peethy
őstag
Egy zárt flotta esetén, ami konkrétan nincs benne az ÁSZF-ben, milyen pontot kéne néznem?
-
törölt tag
Fent az új ÁSZF
Ahogy nézem a felmondással kapcsolatos rész ugyanaz maradt, viszont kb 700Ft -al lett több a havidíjam
-
Nem nagyon akarják még feltenni..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én erre azt mondtam korábban is, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mi fog változni az új ÁSZF-ben, annyit tudunk, hogy az új árak biztosan benne lesznek, ezen kívül semmit. Szal, elvileg azt kell figyelembe venni, gyakorlatilag akár az is változhat.
Lényegében Én ezt mondtam, pár hsz-szel korábban..
-
fazr
senior tag
válasz
hackeeeee #19134 üzenetére
Igen, én ezt írtam, de te nem.
Mivel amit johnniiiiiii bemásolt, nevezetesen a "9.2.4. Az egyoldalú szerződésmódosítással kapcsolatban az előfizetőt megillető jogok" és a "12.5.2. Határozott idejű Előfizetői Szerződés rendkívüli felmondása" pontokat az aktuálisan érvényes ÁSZF szerint kell figyelembe venni, de te mégis azt írtad erre a hozzászólására válaszolva, hogy "De Nekünk az lesz aktuális, ami július 1-től érvényes..".
#19136) hackeeeee
Mi történik ha az is változik? A mostani és a június 6-tól érvényes ÁSZF-ben még így van, ezért ez számít. Ráadásul a lényege egy törvény, amit nem a szolgáltatók szabnak meg. -
fazr
senior tag
válasz
hackeeeee #19132 üzenetére
Akkor csak én gondolom úgy, hogy mindig az érvényben lévő ÁSZF érvényes?
A július 1-től érvényes ÁSZF ebből a szempontból csak arra jó, hogy változásokról kiderüljön hátrányosan érinti-e az egyes előfizetőket, vagy sem.
Az a bizonyos 15 nap pedig az sms érkezésétől számít.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
johnniiiiiii #19128 üzenetére
De Nekünk az lesz aktuális, ami július 1-től érvényes..
Visszaolvastál volna pár hsz-t, feltűnt volna.
-
elfelejtette
veterán
válasz
johnniiiiiii #19130 üzenetére
Ha azért lett megkötve a szerződés, mert tartalmaz 1000 ingyen SMS-t, és azokra ráteszi a 2ft adót, akkor jogosult leszek felmondani?
-
johnniiiiiii
csendes tag
12.5.2. Határozott idejű Előfizetői Szerződés rendkívüli felmondása
(a) Az Előfizető a határozott idejű Előfizetői Szerződést rendkívüli felmondással mondhatja fel, az alábbiakban meghatározott esetekben:
i. Amennyiben a Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket az ott meghatározott esetben egyoldalúan módosítja, amely módosítás az Előfizetőre nézve hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Előfizető a módosításáról szóló értesítés kézhezvételét követő 15 (tizenöt) napon belül jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződés azonnali hatályú, további jogkövetkezmények nélküli felmondására.Az Előfizető ebben az esetben sem jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződés jelen pont szerinti felmondására akkor, ha az Előfizetői Szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti.
Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az Előfizető felmondja a határozott időtartamú Előfizetői Szerződést, a Szolgáltató az Előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.
ii. Az Előfizető rendkívüli felmondással jogosult felmondani az Előfizetői Szerződést, amennyiben Szolgáltató a hibát az Előfizető hibabejelentéseitől számított 30 (harminc) napig nem tudja elhárítani. Ebben az esetben a Szolgáltató az Előfizető által igénybe vett kedvezményeket sem követelheti és a felmondáshoz egyéb hátrányos jogkövetkezményt nem fűzhet még abban az esetben sem, amennyiben az Előfizető a határozott időtartamú Előfizetői Szerződésben kötelezettséget vállalt arra, hogy szolgáltatást vagy a hozzá kapcsolódó terméket igénybe veszi, és a szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a szerződést felmondja a határozott időtartam lejárta előtt.
(b) A határozott idejű szerződés Előfizető általi rendkívüli felmondása esetén a szerződés a felmondó nyilatkozat Szolgáltatóhoz történő megérkezését követő napon szűnik meg.
(c) Amennyiben az Előfizető a határozott időtartamú Előfizetői Szerződésben kötelezettséget vállalt arra, hogy szolgáltatást vagy a hozzá kapcsolódó terméket igénybe veszi, és a szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a szerződést felmondja a határozott időtartam lejárta előtt, a Szolgáltató kizárólag az Előfizető által igénybe vett kedvezményeket követelheti, a felmondáshoz egyéb hátrányos jogkövetkezményt nem fűzhet. -
johnniiiiiii
csendes tag
9.2.4. Az egyoldalú szerződésmódosítással kapcsolatban az előfizetőt megillető jogok
Amennyiben Szolgáltató általi egyoldalú módosítás az Előfizetőre nézve hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Előfizető a módosításról szóló értesítés kézhezvételét követő 15 (tizenöt) napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult a határozott idejű Előfizetői Szerződés azonnali hatályú, felmondására. Nem mondhatja fel a határozott idejű Előfizetői Szerződést ilyen esetben akkor, ha az Előfizetői Szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az Előfizető felmondja az Előfizetői Szerződést, a Szolgáltató az Előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.
Amennyiben az Előfizető a határozott időtartamú Előfizetői Szerződésben kötelezettséget vállalt arra, hogy szolgáltatást vagy a hozzá kapcsolódó terméket igénybe veszi, és a Szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembe vételével kötötte meg, és a szerződést felmondja a határozott időtartam lejárta előtt, a Szolgáltató kizárólag az Előfizető által igénybe vett kedvezményeket követelheti, a felmondáshoz egyéb hátrányos jogkövetkezményt nem fűzhet.
Vodafone által kezdeményezett módosításra vonatkozó ajánlat ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti különösen az előfizetői szolgáltatás, illetőleg az előfizetői szolgáltatás megváltozott feltételrendszer szerinti igénybevétele, vagy az Előfizető megfelelő értesítését követően megváltozott és számlázott díjak Előfizető általi megfizetése. Amennyiben a Megállapodás módosítására díjváltozás miatt kerül sor, a nyilatkozattétel elmulasztása, mint ráutaló magatartás elfogadásnak minősül abban az esetben, ha a Vodafone megfelelően eleget tett értesítési kötelezettségének -
Daffni2
addikt
válasz
johnniiiiiii #19126 üzenetére
Ez nem az amiről itt szó van.
-
johnniiiiiii
csendes tag
Itt vannak, minden ami június.7-től lesz hatályos:
http://www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
janes1976 #19124 üzenetére
Tudom, ez volt az áfa emelésnél.. Igen, ezt mondtam Én is.. Ha bizonyos, általad használt kedvezményeket is érintett az áremelés, akkor ha akartad, felmondhattad, ha jól emlékszem.
Csak ha ez a rész módosul holnap, akkor cumedli van, szal erre felesleges jelenleg hivatkozni.
Holnap kiderül minden.
-
janes1976
őstag
válasz
hackeeeee #19120 üzenetére
Nem tudjuk hogy hogy fogják ezt kivitelezni, ha hozzányúlnak a kedvezményekhez akkor felmondható, ott van benne.
Lehet én értelmezem félre. Én ebből azt olvasom ki, hogy ha a kedvezményeket megváltoztatják akkor felmondható?
Na pont ezt mondtam én is. Az a baj hogy ez a régi.
Holnap kiderül.
-
Protezis
őstag
Jelenleg lakossági előfizető vagyok, készülékváltásra június 4-én leszek jogosult. Szeretnék vállalkozói fix 5700 csomaggal újabb 2 éves szerződést kötni, valamint az üzleti árlistában olvasható, VIP oszlopban található részletfizetési lehetőséggel új telefont vásárolni. Kérdésem, hogy megoldható-e ez, illetve milyen papírokat kell vinnem (nem szeretnék többször üf-re járkálni). Természetesen a számomat szeretném megtartani.
-
csibor
addikt
Vodafone 100+ helyet van valami hasonló, esetleg olcsóbban? Tudom most változnak az árak, de mégis
-
janes1976
őstag
Ez a lényeg!
Ja és ez a voda ÁSZF-be van.
Mondjuk ha megemelik az árát, ha hozzányúlnak a szolgáltatásokhoz az már hátrányos blablabla.
-
janes1976
őstag
Amúgy akit érdekel a régi itt van:
http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/aszf/2012_06_07/aszf_12_06_07_1.pdf
12. fejezet!!!
MONDTAM!
"Amennyiben a Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket az ott meghatározott esetben egyoldalúan módosítja, amely módosítás az Előfizetőre nézve hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Előfizető a módosításáról szóló értesítés kézhezvételét követő 15 (tizenöt) napon belül jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződés azonnali hatályú, további jogkövetkezmények nélküli felmondására."
"Az Előfizető ebben az esetben sem jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződés
jelen pont szerinti felmondására akkor, ha az Előfizetői Szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti.
Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az Előfizető felmondja a
határozott időtartamú Előfizetői Szerződést, a Szolgáltató az Előfizetőtől nem követelheti a
szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét." -
Peethy
őstag
Nekem is megjött az SMS, hogy holnaptól tarifaváltozás lesz. Korlátlan ingyenes hívásom van flottán belül, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak variálni...
-
janes1976
őstag
Mindegy, mielőtt bármit csinálsz, előtte (elvileg) holnap FRISS ÁSZF-et átolvasni és ez minden szolgáltatóra igaz. Csakhogy ne csináljon az ember hülyét magából.
Lehet itt meg örömködünk, a vodafone jogászai meg találtak egy kiskaput és szívunk, ez is benne van.
hackeeeeének igaza van, elolvastam még 1x a vodától jött smst és ott konkrétan ott van a felmondási jog, úgyhogy ők már meghatározták.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vangelis #19105 üzenetére
Majd le lesz írva minden szolgáltatónál, hogy milyen esetekben lehet felmondani...
Mint mondtam, tudtommal a T-nél még nincs infó, hogy ők áthárítják-e, vagy sem.
Szerintem ezzel kapcsolatban felesleg pereskedni.. Mint említettem, az áfa emeléssel kapcsolatban már kiveséztük ezt.. Dehát mindenki úgy cselekszik majd, ahogy jónak látja.
Ha meg lesz az új ÁSZF, át kell olvasni, abban le lesz írva minden.
-
janes1976
őstag
Meg aláirsz egy fasza jegyzőkönyvet, amit felvesznek.
Én a Médiamarktot jelentettem fel náluk és nyertem, igaz fél év után.
Ha rákeresel a neten, egyoldalú szerződésmódosítás esetén a cégek többsége bebukja.
-
janes1976
őstag
válasz
#35104512 #19108 üzenetére
Azzal, meg kapd ki a csókát a pult mögül, meg legyél ingerült, ne fogd vissza magad. Ha ez nem hat, akkor mondod nekik hogy megyek a fogyivédelemhez jegyzőkönyvet vetetsz fel és ők hivatalból ki fogják vizsgálni, majd rádszólnak hogy te nyertél, de ez csak a vége legyen!
Sztem nem fogsz iáig eljutni.
Amúgy egyoldalú szerződésmódosítás nincs!!! Úgyhogy mondjad náluk is, meg a fogyisoknál is, hogy ezzel az indokkal akarod őket feljelenteni.
Ja kihagytam hogy amit a szolgáltatótól kaptál, vigyed az összes papírt, a szolgáltatóhoz is meg a fogyivédelemhez is!!!
Mert a fogyasztóvédelemnél le fognak mindent másolni, úgyhogy legyen nálad, nekem már volt ilyen ügyem.
Selmeczi tudod hova menjen? Nem mondom meg.
-
Z0C!
őstag
"Selmeczi Gabriella úgy nyilatkozott, hogy a távközlési adót nem a telefonáló emberek fizetik majd, hanem a szolgáltatást nyújtó telekommunikációs cégek; "ez most az ő adójuk, ez most az ő terhük" – mondta Selmeczi, aki azt is közölte, hogy az ügyfeleknek szolgáltatót kell váltaniuk, ha valaki áthárítja rájuk az adót, azt tanácsolta, válasszanak olyan céget, amely nem hárítja az adót. " (-atv)
tehát mind3 szolgáltató tuti fog emelni, így majd mehetünk ahova akarunk..
vagy 2 szolgáltató emel, a 3. beleépíti a havidíjba a 400ft-ot...végülis...tök8 -
válasz
#35104512 #19108 üzenetére
csapkodjad csak, sőt mellé ingerülten emeld fel a hangod is, ez minden esetben gördülékennyé teszi az ügyintézést és extra kedvességgel jutalmaznak az ügyintézők
Z0C!: ezt voltam lusta megkeresni, de pont erre gondoltam fentebb
(#19111): neked is szeretnék gratulálni
-
törölt tag
válasz
janes1976 #19106 üzenetére
Úgy legyen ahogy mondod. Akkor holnap ez lesz a kulcsszó, hogy "egyoldalú szerződésmódosítás"? Ezzel csapkodjam az asztalt?
mukibuci: nem kell ám mindent szó szerint érteni, a hangsúly azon volt, hogy mi lesz a jelszó.. én is dolgoztam ügyfélszolgálaton, igaz telefonoson de az sem jobb
-
janes1976
őstag
válasz
Vangelis #19105 üzenetére
Sztem felmondhatod ha megváltozik a havidíj, mivel ez egyoldalú szerződésmódosításnak minősül, ergó felmondható. Sztem.
Józan paraszti ésszel, ahogy nagyapám mondta, Isten nyugosztalja. A te papírodba nem az van mint az övékbe.
De mondom, holnap intézem az ügyemet, meg gondolom lesz más is, így majd megosztjuk hogy mit lehet és mit nem. Itt az érdekes az, hogy a té mi a f*szra vár. Majd pont ők nem hárítják át.
Előbb látni kell az ÁSZF-et, hogy mi a lóf*szt változtattak rajta a jogászok.
Nyomd be a google-ba az egyoldalú szerződésmódosítást, és meglátod.
-
Vangelis
félisten
Én most kötöttem t nél komplett csomagot 2 évre.
Paletta 100 as csomagról van szó.
ebben van:
Mobil 100perc/100mb itt vettem kedvezményes telefont részletre.
Hoppá vezetékes 5000perc vezetékes/200perc trémobil
15mb net
sat TvAkkor én is felmondhatom az egész csomagot vajon?!
mert ugye itt is változik majd a havidíj.érdekes lesz.
de mondjuk T még nem nyilatkozott, hogy mit lép.
Legalábbis nem halottam még róla. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
elfelejtette #19100 üzenetére
Sokan jöttek ezzel az áfaemelésnél is.. Ott is le volt írva, hogy minek kell teljesülnie, ha azok teljesültek egy ügyfélnél, akkor felmondhatta a szerződést, ha nem, akkor nem. Akkor is módosultak a tarifák, ha volt hűséged, ha nem...
Lényegében, bizonyos feltételek mellett kaptál (szerintem kapsz most is) lehetőséget a felbontásra.. (Aminek véleményem szerint rohadtul semmi értelme nem lesz, mert semmivel nem leszel előrébb..)
-
janes1976
őstag
Mindenesetre holnap kiderül. De az is furcsa volt, hogy ma beszéltem az ügyfélszolgálattal, és ők úgy tudják hogy 1-jén kerül fel az ÁSZF, az SMS-be 31-edike van.
elfelejtette: Nem tévedsz.
Amúgy pont ez a lényeg amit elfelejtette írt, bármit csinálnak az egyoldalú szerződésmódosításnak fog minősülni, mivel te ebbe nem mentél bele, ergó felmondható. Csak sztem majd igyekezni kell, mert csak egy pár napot fognak adni.
hackeeeee: ebbe igazad van, de aki tarifahűségbe van, az jól jár(hat). Annak sztem megéri. De még 1x mondom, sztem a hűségszerződés is felmondható egyoldalú szerződésmódosítás esetén. Nyilván ha nem hat a szép szó, fenyegetni kell őket, mindenesetre nekem a 2. utam a fogyasztóvédelemhez fog vezetni, ha nem engedik.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest