Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Blue meth

senior tag

válasz quailstorm #52976 üzenetére

Igazából a 8 gigás verzió már csak "kényszer", újonnan már szinte csak ezt lehet kapni. Nekem is inkább min. 16 gb-os kellene, de azt csak használtan kapok, de telefon téren mindig finnyás voltam erre, csak is új készülék jöhet szóba. :)
    De most olyanokat olvasok, amik elvették a kedvem kicsit. :D Eddig azt hittem, hogy még mindig egy nagyon jó választás a 4s, és pont barátok véleményei alapján. Mondjuk nem vagyok egy nagy telefonguru, nincs 10 alkalmazásnál több jelenleg sem a telómon. Igazából nagyon sokáig utáltam az iPhone-okat, nem gondoltam volna 1-2 éve, hogy nekem is lehet lesz egy, de utóbbi időben nagyon megjött a kedvem hozzájuk. Kivéve az 5c-re. :D :D
    SIII-mal sokáig nagyon elégedett voltam, nagyon gyors volt fél évig legalább, elsőre, szaggatás nélkül futott minden rajta, egyedül a zene szaggatott (még most is) de azt olvastam a 4.3 miatt. Most sem mondom, hogy szar lenne vagy valami, vígan elvagyok vele, de egyre többször van valami gebasz vele, ráadásul nem rég bepókhálósodott a képernyő, egyre jobban kopik a széle, karcos a hátlap meg már nem tetszik. És az androidot is unom már. Ezért gondoltam ennyi pénzért tökéletes váltás lesz a 4s-re. Először 5-öt néztem, de az már kifutott, újonnan nem lehet kapni nagyon, 5c nem tetszik, 5s baromi drága, így maradt ez ugye.

Új hozzászólás Aktív témák